sutlukahve_
melanuur
Asyarslan60
Kızlar yazı bu bakın bir olabilir mi araştırma yaparken farklı bir site de biri paylaşmış
Yabancı bir sitede şöyle birşey buldum. Sonra bizim Ovulasyon Testleri ile ilgili başlığımızda da bunu tecrübe eden arkadaşlarımız olduğunu okudum. Bu testleri kullanarak ovulasyon günlerinin ne zaman olduğunu öğrenmeye çalışan arkadaşlarımız, adeti yaklaştığında da bu testleri yapmaya devam etmişler ve bu LH hormonunu gösteren ikinci çizgi halen belirgin çıkıyormuş. Onlar da ilk başta zannetmişler ki adet günüm yaklaşıyor ama ben hala yumurtluyor muyum diye düşünmüşler. Ve aynı zamanda da gebelik testi yapmışlar ki onlar negatif(-) göstermiş ama ovulasyon testi pozitif(+) göstermeye devam ediyormuş. Ve üzerinden çok geçmeden hamile olduklarını öğrenmişlerHakikaten de 2 gebelik testinde hiçbir şey yok, ovulasyon testinde 2.çizgi var. Sonradan öğreniyor ki hamile. Yabancı dil bilenler anlayacaktır ki kız, ovulasyon testinin gebelik testinden daha önce gebelik varsa eğer bunu gösterdiğini söylüyor. İşin güzel tarafı bunu bu forumda bazı arkadaşlarımız tecrübe etmişler. Ovulasyon testini en başından itibaren okuyorum ve orada gördüm…