Fekf 1903diloA adetime 8 9 gün var ve ben kaç defadır yapıyorum yani tecrübeliyim hiç böyle görmedim ve test pembe
_Mother_ Fekf kaç dk da oldu kuruma bu kadar net olmaz diye düşünüyorum inşallah pozitiftir elinde varsa sabah ilk idrar ile tekrar yap
sansyanimdaa Fekf ben aşırı silik ile öğrendim 44 çıktı, çizgi kaçıncı dakikada beliriyor. Elinizde ovulasyon testi var mi
Fekf sansyanimdaa insallah vardır ama ve kasiklqrim da elektiriklenme gibi ağrılar var tuhaf bi şekilde ayağa kalksam bile aciyo
Sinemm68 Fekf canım sağ kasığımda benimde öyle bir ağrı çatlamayı 17 sinfe gördüm sonra ilişki olmadı döllenme belirtisi olabilir ni bu kalçama vuran bir ağrı
SiriusAb Behacetler Merhaba. Sizde pcos var mı? Pcos varken adet yaklaşınca ovulasyon böyle çıkıyor diyorlar o yüzden sordum. (Hamile olduğunuzu anladım sadece belki hamilelikte de pcos olmasına rağmen koyulaşıyordur diye soruyorum.)
_Mother_ sutlukahve_ oyyy maşallah hayırlı olsun ♥️😘 senin bat kaçtı canım bende şimdi test yaptım da sanki birşeyler görüyorum ama net dgeil senin kadar benim 29 Mayıs ile 1 Haziran arası
Behacetler sutlukahve_ gözün aydın cnm rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin sağlıklı ilerlesin inşaAllah ben dün kan verdim Beta 123 çıktı daha günüme var
_Mother_ 1903diloA sutlukahve_ Asyarslan60 kızlar bana da baksaniz bir hayrınıza 😂 benimde bat 29 Mayıs 1 Haziran arası ilk 5 dk içinde çektim gözle görünürde birşey var gibi bana bu arada efekt yok kameranın ışığını kısıp çektim