BirAskMasali1323 Kızlar saçma olabilir belki ama burnumdan aniden durup dururken çok kan gitti bayağı gitti öyle diyim yutkunurken hep kan pıhtı şeklinde boğazımdan aşağı gitti bebek için bı sıkıntı olurmu hem kan kaybı hemde yuttuğum için 17+3 haftalık hamileyim
Hulo2105 BirAskMasali1323 bir sıkıntı olmaz kanama da normal kan basıncımız artıyor bana da 2 kere oldu.
Ebrusisli BirAskMasali1323 ben hamile kaldığım anda başlıyor özellikle gece yatarken kanıyor sabah kalkıyorum kan kurumuş kan basıncı arttığı için oluyor hepimizin vücudu farklı dirençlerde olduğu için benzer şeyleri farklı şekilde yaşıyoruz panik yapma canım .
Ask1907FB BirAskMasali1323 gebelikte normal bende ilk gebelikte olmadı ama ikinci de oldu oda normalmişş
BirAskMasali1323 Hulo2105 Ya çok sağolun🌺 bende endişelendim dedim eğer sıkıntıysa acile gidiyim bide ilk gebelik olunca olur olmaz en ufak ters bı durumda korkuyo insan
Hulo2105 BirAskMasali1323 yok yok normal canım kafanı öne eğ sakın arkaya yatma bak yutmuşsun. Burnunun iki yanını sık. Hemen duruyor zaten
BirAskMasali1323 Hulo2105 Bayağı kan gitti sonra durdu sıktım ama durmadı başıma su çarptım sonra yavaş yavaş kendiliğinden durdu..Bu kan gelmesi gebelikle alakalı bı durum mu yani gebelerde oluyomu
Hulo2105 BirAskMasali1323 evet dediğim gibi iki canlıyız kan basıncımız artıyor bu yüzden kanama oluyor
BirAskMasali1323 Ebrusisli Anladım canım çok sağol 🥰Geçmiş olsun sizede sık sık olması normal mi peki bence sık sık olması normal bı durum değildir ara sıra olması neyse ama benim hamilelikte ilk kez oldu ilk gebeliğim diye tedirgin oldum bide kan çok gitti kan basıncından dolayiymis..Evet canım vücudumuzda farklı durumla karşılaşınca hemen tedirgin oluyoruz elimizde olmadan
Ebrusisli BirAskMasali1323 burun damarlarım aşırı ince olduğu için dedi doktora gittim bide kan ilaçları vs kullandığımız için kanda artıyor vücutta elbette tedbir bizden ilk karşılaştığımda bende panik olmuştum ama alıştım 😌
BirAskMasali1323 Ebrusisli Hm anladım canım evet insan en ufak farklı duruma panik oluyo elde olmadan tüm tedirginligimiz bebislerimiz için🥰normalde burnumuz kanasa yada öteki durumlar asla tınlamayız bile bı burun kanaması deyip geçeriz ama konu annelik iç güdüsü olunca herşey farklı oluyo
Ytsnzy Benim ilk gebeliğimde olmuştu bi kaç kere bu gebeliğimde de bi kere oldu geçenlerde ama olabilecek bir şeymiş ☺️
BirAskMasali1323 Ebrusisli Amin canım inşallah çiçek gibi rahat dogumlarimiz olsun sağlıkla sihhatle bebislerimizi kucağımıza almak nasip olsun inşallah🥰