Nergiz7 34+2 bebeğim şu an tersmiş, kafası yukarda yani. Doktorum dönebilir daha erken diyor, sizce de döner mi acaba ..?
Btm571 Size tavsiyem bu dediğimi yaparsanız allahin İzni ile bebek döner .. insikak süresini okuyun secde ayeti geçiyor eğer bitirip secde namazı kilarsaniz bebek secde pozisyonu alıp dönüyor.. ben denedim çok işe yaradı benimde tersti donmuyordu Bi türlü yaptm ve döndü Allaha şükür şuan 27 haftamdayim
YeniGelinMeselesi Btm571 Bu dediğini benim arkadaşım yapmıştı ve bebek doğum pozisyonuna döndü hemde 37.haftasında mı neydi sonra araştırdım anne secde ayeti olan inşikak suresini okuduktan sonra tilavet secdesi yapınca Allah katından bebeğe dön emri geliyormuş ve bebek o emre karşı çıkamadığı için doğum pozisyonuna giriyormuş çok etkilenmiştim ben şimdiye kadar yapıp dönmedi diyeni görmedim 😌
Btm571 YeniGelinMeselesi kesinlikle allahin hikmetlerinden biri bu mucize birsey aslında 25 haftalikken ters dedi dönme ihtimali zor demişti ama okudum allahin işi sabaha karşı ayaklarını midemde hissettim başı aşağıda şaşırdım bende haliyle yapan hikmetini görüyor muhakkak 😊🥰
YeniGelinMeselesi Btm571 muhakkak öyle bende her gün meryem suresi dinlemeye başladımm meryem suresi de secde ayeti var ondan diyorum bebeğim döndü 31 haftada 😌