ilaydagur Selam kızlarr 37.haftanın içindeyim ama gebelik çizgisi olmadı hiç bundan sonrada oluşacağını sanmıyorum sizde oldu mu?
Haticeburak06 ilaydagur hayır bendede olmadı.38+3üm Ama eşime sordum çok aşağıda kahverengi kısa bi çzigi var dedi
Hulo2105 ilaydagur 26+2 deyim 2-3 hafta önce çıkmaya başladı. Çok koyu değil ama bi çizgi var görünüyor 🌺
Azra8Engin ilaydagur bende de yok denecek kadar azdı. Doğum yaptım iyice koyulasti bayağı koyu kahverengi oldu
Eminemalinnn ilaydagur ben 13. Haftadayim beyaz tenliyim burdayım diyor rengini belli etti. Herhalde genetik genlerle alakalı bir durum 😊 olmaması daha iyi ya iz kalmaz en azından
gizemvatanseverbal ilaydagur bende de oluşmadı beyaz tenliyim, doktorum daha olmadıysa olmaz dedi. 38+4 🥹🐣
Dlar ilaydagur ilk hamileliğimde yarım çıkmışdı bunda hiç çıkmadı hatta azda olsa eşliden kalana ufak renk o bile yok oldu 🤣
Zeynepkrkytlli ilaydagur herkeste olmuyomus canım Benim de aşağıdan göbeğe kadar var göbekten yukarda yok Kız bebeklerde olmuyo diyolar Ne kadar doğrudur bilmiyorum
Melekleriminanesiyim2 Zeynepkrkytlli benim olusdu kızımda sadece aşağıda olmuşdu buda kız ama uzun bir çizgi var silik çok belirgin değil