Lina- 24 gün oldu doğum yapalı hâlâ akıntı tarzı geliyor ne zaman tam adet olurum yada olur muyum çünkü benim adetim düzensizdi yani hep söktürücülerle adet oluyodum inşallah bu sefer kendiliğinden adet olmaya başlarım heyecanlıyım merak ediyorum😅🤭
htck16 Lina- Ben doğumdan 4 ay sonra olmuştum 4 defa hastalandım en sonkinde tekrar hamile oldugumu ogrendim suan 16 haftalik hamileyim bebişim 10.aylık 🎀
Ekbbek Lina- lohusa kanamam 53 gün sürdü. Yıkandım ve bir hafta sonra adet oldum🙈 ondan sonra da hep oldum her ay. Ayrıca adet olmasanız da yumurtalıklar çalışmaya devam ediyor o yüzden hamile kalma ihtimaliniz var. Adet görmüyorum, hamile kalmam diye düşünmeyin yani ☺️
Msaf5152 Lina- benim kanamam abartısız 40 gün sürdü belki 45. Sonrasında 3.ayda adet görmeye basladım
Ozdemirinannesi- 38.gün kanamam tamamen bitti yani lohusalık. Sonra bebeğim 8 aylıkkken ilk adetimi gördüm
Lina- Ozdemirinannesi- Betulss aa o kadar geç mi olunuyorr 🫣 peki korunmasız ilişki yaşanırsa hamile kalma olasılığı var mı adet olmadan
Ekbbek Lina- ilki tedaviyle ikincisi doğal yoldan olan çok kişi var. Eğer düşünmüyorsanız bence önlem almak en güvenilir yol. Yine de en doğru bilgiyi doktorunuz verir size, danışmakta fayda var ☺️
Lina- Msaf5152 benim 15.günde falan gitmişti sadece akıntı geliyor ama kırmızı tarzda değil sarı falan