birkimseee ben ekmek bile yemem ki sabah 1 dilim sekersiz esmer ekmek yerim, haftada 1 kere 1 kase sutlac yiyorum , çikolata pilav paketli icecek yiyecek hic yemiyorum hamilelikten oncede yemezdim simdide yemem sebebi seker degil bence. bugun ürolojiye gittim, mesana böbrek ultrasonu cekildi , böbreklerim büyumus ama hamilelikte bu olan birsey bobrek 2 canliya hizmet ediyor o yüzden büyüyor dedi doktor. Ama 3-4 haftada bir banada gelmeni istiyorum dedi üroloji doktoru, kadin dogumcuna rutin gittiğin gibi banada geleceksin artik duzenli ilac verecegim dedi doguma kadar ilaclarla enfeksiyonu kontrol altinda tutup doğumun olduktan sonrada daha detayli bakcaz simdi hamilelik sebebiyle imkanlar ve ilaclar kısıtlı bebegi korucaz ilaclarla doğumda be hamilelikte ona gecmemesi icin dedi artı olarak gecen hafta ishal kusma crp yükselmesi agrilarla gittim hastanede serum yedim bir kac gun bugunki ürolog bana gecen hafta sen kum ya da taş dökmus olabilirsin takip edicez eger oyleyse enfeksiyonu bitirebiliriz sebebi bu olabilir dedi halbuki hastane bana gida zehirlenmesi demisti😃 Antibiyotik yazdi bunu kullan bitince yine gel dedi, yarinda kadin dogumcuma gidiyorum zaten o istemişti gitmemi antibiyotigimi gostercem onay verirse kullancam zaten 15 gun once kendisi de aynisini soylemisti hamilelikte ilaclar sınırlı doguma kadar ilaclarla gidicez demisti. Kadin dogumcum özelde, üroloji doktorumda devlette 4 yildir taniyorum kendisini, doktorlarim birbirlerini tanimiyorlar ama ikiside cok dilkat ediyor