MMERVEA Babybal123 Sabah kahvaltısı çok önemli 1 domates , 1 salatalık yarım avokado , 4-5 tanede ceviz yiyorum , özellikle ceviz ve avokado bebeğe kilo aldırıyor birde kefir 🙏🏻☺️
Ecekaplan [silindi] 32 de 1900 dedi bana bide üstüne zayıf dedi bebek için doktorlardan soğudum resmen
Afesfi Laylalaylay benimki 34+2 canım ama 2 hafta önden gidiyor dedi 36+ 2 haftalıga uyumlu dedi 3 kilonun üstünde dedi
Asli818181 Afesfi bizde 35. Haftadayız kilosu iki hafta önden gidiyor… ne yapacağız da az kilo alacak bu bebeler 🫠🐥
Afesfi Asli818181 valla benimki normal dogum olmadıgı için kilo bende sıkıntı degil normal doguranlar için sıkıntı olabiliyor ben daha önce 3 tane dogum yaptım 3. de 2 ile 3 kilo aralarında dogdu zayıftı buda kilolu olsunhep kilolu ele kola gelen bebek olsun istiyordum şükür bu defa biraz kilolu olacak
betulrahimi Babybal123 geçen hafta Salı 34+1 dim 2340 çıkmıştı yarın gidicem 2600-700 bekliyorum bakalım yarında 35+2 olucam
Afesfi Asli818181 yok canım 3 kızım var bu 4. Buda şükür allahın izniyle erkek buda iri biraz olsun kilodan birsey olmaz zayıf olunca sorun oluyor küvezle felan ugraşıyorsun benim kızlarda öyleydik
OguzMoms iremencet Eşim her sabah eve kelle paça çorbası söyledi uyandığımda ilk onu yedim sonra gün içinde saati önemli değil 2 yumurta yedim ceviz muz kaşar kefir kabak çekirdeği yatmadan yedim extra bişey yapmadım açıkçası zaten normaldede bu şekilde besleniyodum geriligin neden olduğunu bile anlamış değildim yani detaylı ultrasonada girdim hicbi sorun çıkmadı çok şükür