happydrms canım ben ilk bebeğimi kaybettim ilk beyaz akıntı içinde ip gibi kan geldi tahriştir dedim doktoruma ilk randevum vardı gittim söyledim alttan bile bakmadı normal görmüyoruz yat dinlen dedi üç gün sonra kendimi yormama rağmen bidaha kan geldi akıntıyla bide kahverengi leke acile gittim ama kadın doğum hastanesine alttan baktılar kese göründü ama aşağı yerleşmiş önceki adetten kanamadır dediler eve gittim ertesi gün adet kanaması gibi peçeteye geldi kesin düştü dedim gittim düşük yapıyo olabilirsin yat dediler baktılar rahimde kanama var bebek var ama kalp atışı yok kese aşağıda progeston verdi cuma gel kürtaj yapcam büyük ihtimalle dedi iki gün sonra gittik kürtaja diye kalp atışı var kanama durmuş kese yukarı çıkmış sevinçten ağladık hastane bahçesinde ama sınavımız bitmemiş olabilir dedik pazar günü gündüz rüyamda bebeğimi kaybettiğimi gördüm uyandım kanamam artmış wc ye gittim parça düşürdüm sonrada hastanede fitil verdiler sancıyla düşük yaptım şimdi yeniden hamileyim çok şükür herşey yolunda ama içimde hala o korku var kasığım çok ağrıyınca doktora gittik şimdi dönüyoruz herşey yolundaymış çok şükür Rabbim isterse sağlıkla kucağıma alacağım herşeyin hayırlısı kendini sakın üzme Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin canım