Teslimenursevil 40 dk önce transferim oldu şuan hastaneden çıktık embriyolarımın biri 4. Güne gidebilecek kalitede iyiymişti diğeride gününe göre iyiydi köyü değildi yani embriyo kalitelerin dediker inşallah güzel sonuçlrla gelirim 3 haziran test günü
Emel5805 Teslimenursevil stres yapmayın yeter gerisi olacağı varsa oluyor kafaya takamyin ağır iş yapma 3gun yeterli
Smbemdy Teslimenursevil hayirli haberlerini bekliyorum merakla.. stres yapma mumkun oldugunca kendine bir ugras bul ve hep olumlu cumleler kur inanarak..
Teslimenursevil Emel5805 öyle yapıcam canım 6 gün evdeyim sonrası işe başlıyorum bu sefer daha rahatım ama sanki ilkine göre
Emel5805 Teslimenursevil öyle oluyor zaten tevekkül en güzeli verende alanda O o yüzden ne yapsak boş Rabbim yeterki ol desin gerisi teferruat
Derin_88 Allah’ın dediği olur.Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah pozitif düşünün iyi olsun her şey sevgiler
Busraaaaaaaa16 Teslimenursevil rabbim pozitif haberleri almayı nasip etsin bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım rabbim sana da nasip etsin pozitif ol stres yapma