Mommelike 34+3 üm önden bir iki muayene olmalı diye düşündüm erkenmi sizce maddiyattan dolayı geç geçmek istiyorum da öykümüde bilsin istiyorum ne yapmalıyım sizce tahminimce 2 muayene en fazla sonra doğum diye düşünüyorum d
Melek3675 Mommelike az önce sordum doğum yapmak istediğim 34. Haftadan itibaren rutin kontrollere gelmelisin dedi
Mommelike metemom_ yani bende öyle düşünüyorum 2 hafta en erken çağrılıyor zaten değilmi öyle duymuştum da doktorda burdan çok memnuniyet vardı Eray balcı duymuşsunuzdur belki onunla konuşmaya gidicem şartları öğrenicem umarım iyi ve uygun olur 🥲🥲 normal istediğim için buradaki devlet hikayeleri korkunçtu
Melek3675 Mommelike Mommelike ben şuan 24teyim ara kontrollerime devlete gidiyorum kocaelinde oturuyorum istediğim doktor İstanbul’da yani son haftalar gidebilirim anca
Mommelike tugcesakzci ayy evet bunuda duymuştum oda garip gelmişti bu doktorda sonuçta bütün testlerimi istedi
tugcesakzci Mommelike heryerin sistemi farklı canım maalesef o yüzden kabul etmiyorlar. Zaman kaybetmeden sen takibini açtır