Hnur Prenses09 benimki 6. Aydan sonra belirginleşti canım. Genelde öyle oluyor. Hamile olduğunu söylemesen kimse anlamaz bile 😊
Kubrakuzey Annesininmucizesi ya öyle demeyin ikinci gebeliğim 14 haftalığım kocaman bi karnım var ilk gebeliğimde karnım dümdüzdü bu haftalarda doktorum ikinci gebelikte erken belirmesi normal dedi karnıma bakınca 6 aylık hamile olduğumu düşünüyorum 😂😂
Kubrakuzey Prenses09 kişiden kişiye değişiyodur ama doktorum böyle açıklamıştı ikinci genelikte karın daha çabuk belirginleşir dedi karnınızda kaşıntı varsa muhtemelen büyüyodur ☺️
Kubrakuzey Annesininmucizesi birazcık göbeğim kaldı tabi ama şey kilodan kalan göbekle gebelik göbeği çok farklı kilodan kalan göbeğim yamru yumru bişeydi bu şuan top gibi baya hamile göbeği öyle puf puf içi boş değil 😂😂
Gulsen1989 Bende 4 aylığım 6 aylık gibi 🤣🤣🤣 ama benim hep karnım sisiyodu normalde de 6 aylık gibiydim 🤣🤣🤣🤪💃
Tugba07 Prenses09 Benim 5. Aydan sonra cikmaya basladi. Ama 6. Aydan snra daha net belli oldu. Yani kisiden kisiye degisiyor tabi.