Merhabalar biz 1.5 senelik evliyiz eşimle çocuk istemiyorduk 3 ay korunduk ama doktora da gıdıp kontrol yaptıralım dedıgımız sırada bende sorun çıkmadı eşimde sperm azlığı çıktı eşime 6 aylık bi ilaç tedavısı başarı getırmezse normal yolla da ımkansız olduğunu söylediler çocuk sahıbı olmamızın eşim kontrolle gıderken bende düzensiz adet günü ve hiç olmama gibi durum oluştu hamile olabilirmiyim diye testler yaparken hepsı negatifti doktora gıttıgımde pcos olduğumu esımınde bu durumunda dolayı bize tüp bebek yapmayı onerdıklerınde dünyamız başımıza yıkıldı çok iyi doktorla çok güzel tedaviler uygularken ben daha ılaclarımı 1 hafta kullanmısken hamile kalmışım haberım. Yok tüm ılavlarımı kullandım sayısız egzersizler ve kürler yaptım bu esnada doktora kontrole gıttıgımde 6 haftalık gebe olduğumu gördü ve duam 22. Haftadayım mucize bizim için hastalıklarımız içinde ve ben o kadar şey yapmama rağmen bana tutunan ve gitmeyen bebeğim bizim şükür sebebimiz Allah isteyen herkese nasip etsin anne ve baba olmak isteyen kimsenin kucağı boşta kalmasın ve umudunuzu kaybetmeyin 🙏🏻