Merhabaa kızlaar🌸🌸 aslında yazmak aklımın ucunda yoktu ama belki bi kaç kişiye iyi gelir düşüncesiyle yazıyorum🌸🌸 öncelikle şunu söyleyim ki oğluşum 6 aylık 🍯🍯 anca yazmak aklıma geldi ☺️ bende gebelik şekeri vardı ama hep aklımdan geçen normal doğum olmasıydı. Doktorumun isteği üzerine 38+2 de aksam 10 da hastaneye yatısım yapılcak ve sabaha kadar sancım olmazsa suni sancı ile doğum başlıcaktı. Aksam 10 da hastaneye gittik ve rahim yumusatmak için alt taraftan iplik tarzı bişey yerleştirdiler. Açıklığımın 2-3 cm arası oldugunu söylediler ve doğumumun ancak ertesi gün öğleden sonra olabileceğini söylediler. Bu arada ben hastaneye girer girmez basıma tekrarlı bi şekilde meryem suresini açtım ve hiç kapatmadım. O şeyi koyduktan sonra ben wc gittim ve maalesef klozete düşürdüm. Paralı oldugu için doktorum tekrar almamı istemedi. O arada suyum geldi. kontrol ettiler açıklık aynıydı. Derken saat 3 gibi sancım cok sıklastı ve anlıyosunuz o sancı herseyden farklı. O an tekrar baktılar ve açıklık 8-9 cm olmustu herkes şok. Doktorumu çagırdılar o gelene kadar pilates topu ile hareket yaptırdılar. Doktorum geldiğinde doğumhaneye alındım ve on dk içinde bebeğim kucağımdaydı. Bu süre boyunca doğumhane dahil basımda hep meryem suresi açıktı. Doktorum ebeler herkes bu kadar kolay ve rahat doğum yapmadıklarını söylediler o güne kadar 🌸🌸 ve sabah yanıma bi kaç kişi geldi fişek gibi doğum yapan siz misiniz diye🌸🌸 doğumdan sonra emzirme maratonu baslıyor evet zor ama mutlaka ve mutlaka gümüş kapak alın sıfır yara sıfır kanama. Göğüs ucu kremi alın. Çok ekmeğini yedim onların. 🌸 Allahım doğum yapacak herkesin yardımcısı olsun. Çok baska bi deneyim çok mükemmel bir duygu🌸🌸