• Öneri
  • Doğumhaneden çıkınca bebeği ilk gören

KIZLAR SİZİN DE BAZI KARŞILAŞTIĞINIZ VİDEOLAR OLUYOR MU BEBEĞİ İLK BABANIN KUCAĞINA VERİRKEN BAŞKALARININ ATILMASI VEYA ETRAFINA TOPLANMASI😂😂 SEZERYAN YA DA NORMAL SONUÇ OLARAK AZ DA OLSA BABAYA VERİLİYO SİZ BU DURUMDA BİR ŞEY YAPTINIZ YA DA FİKİRLER NELER😂😂😂

Benim çekecek kimsem olmadı ikisine de dogumumda ikisi de sezeryandi eşime verfiler eşim kaldı yanımda ben başka biriyle rahat edemem diye ilk ohlumda cok uğraştık iki sene o yüzden ilk agladiginda cama yoismis sesini duyunca bana gösterdiler eşime verdiker görünce ağlamış eline verince bunda agladimk bilmiyorum ilk doğumda odaya çıkmış ürkek tutuyo ama güzel tutuyo gozler kan çanağı gibiydi tabi ben ikisinden de odaya girerek çıktım gülerek geldim uysujk nasılsa bişey hissetmiyon 🤣

Semanur_AkMo benden sonra ilk babasının görmesini isterim bebeğimi ve doğuma gittiğimde hemşirelerden rica edcem ben çıkana ksdar bebeğimi odaya çıkarmasınlar kv ve annem olacak ama görümcem bende gelirim diyo 2 tane çocuğu var onun da şimdi bile karnıma dokunmaya çalışıyolar izin vermiyorum kızıyorum o zaman çocuğu mahvederler birde ailede benden ilk torun eşimden tarafta da ilk erkek torun görümcemin 2 kızı var şimdi bile çok kıskanıyo bende çocuk çocuktur kız erkek ne farkeder diyorum ama ben çocuğa hastane çıkışı aldığımda bile ne gerek var niye aldın normal kıyafet giyemiyor mu dedi sinirlerimi zıplattı

Semanur_AkMo özelleri bilemem ama ben devlette doğum yaptım. Uyuşukluğum geçince servise aldılar, bebekte benimle beraber çıktı odaya önden çıkarılmadı, o an kapıda eşim, kız kardeşim ve kaynım vardı, hemşire hiçbirine vermedi bizimkilerin de öyle bi yanaşması olmadı, odaya gelince eşimin kucağına verdiler sonra da serviste erkek bekletmedikleri için alıp benim kucağıma verdiler, kaynım zaten eşimin kucağındayken baktı kız kardeşim de odadaki bebek yatağına yatırılınca fotoğraf çekti sonra çıktılar, benim pandemi dönemiydi belki o yüzden dikkat ediliyordu ama böyle bi süreç geçti gayette memnundum, kayınvalidem kalmıştı yanıma, o da baya yarım saat sonra falan çocuk mızıklayınca emzireyim diye bana verirken aldı kucağına