Yasmin444 bu kişiye göre değişir. Benimkiler arasında tam 4 yaş olacak ve bana az geliyor. Bir sene daha beklenebilirmiş diyorum 😅

Yasmin444 19 aylık oğlum var 20 haftalık hamileyim 🙈 4 yaş arası olsa belki daha iyi olurdu bilmiyorum ama ben yaş aralığı çok olsun istemedim eşim de ikisini bir arada büyütülelim birbirleri ile oynarlar arkadaş olurlar hem de biz bilgilerimizi unutmamış oluruz sıcağı sıcağına büyütürüz dedik ☺️ Tabi çevreden çok eleştiri aldım ama hepsine kulak tıkadım sonuçta zorluğu ile de ben mücadele edeceğim onlar değil Rabbim kolaylığını verir 🌸

Yasmin444 benimde 14 aylık bebeğim var 10 haftalık hamileyim bende korkuyorum nasıl yapicaz baş edebilirmiyim diye

eceyc314 bende öyle düşündüm yaş olsa bıraz ıyı olur du ama suprız oldu bızede

_ozlmm yasa pek takılmam da bakabılırmıyım diye korku var ıcımde 2 düşüğüm oldu doktor zaten bu gebelıgımde güzel konuşmadı rabbım saglıklı hayırlı çocuklar nasıp etsin ınsallah

melike2700 Allah güç verıyor canım benım bıraz erken oldu gibi geliyor bilmiyorum çok kararsızım zaten doktorda güzel konuşmadı bakalım

Yasmin444 olsun canım Allah kolaylık verir elbet sıkma canını ekmek yeme mesela.faydali.vitaminli şeyler ye hem.kilon gider hemde dah sağlıklı gebelik sürecin olur

Yasmin444 banada çok erken geliyor kocam dedi beraber buyusunler dedi ona aldandım arkadaşlarımda ne bu acele falan diyo ilk çocuk çok eziliyor onunla hiç ilgilenemezsin falan diyorlar bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
          Doktor neden güzel konuşmadı onu anlamadım

Yasmin444 16 aylık kızım var. 2. Ye hamileyim 16+2 o da kız çok şükür 🙏
          Sürpriz bir gebelik oldu. Bence erken olarak değerlendirmeyin. Nasip kısmet.