ilkimocha İlk gebeliğim 17.haftadayız. Bazen karnımda değişik şeyler hissediyorum ama bebek mi anlamıyorum. Sancı gibi gıdıklama gibi gaz gibi ama anlayamıyorum çok kısa sürüyor. Ne zaman gerçekten hissedeceğim ve tam olarak ne hissediyoruz?
FyA ilkimocha valla bende hiç anlamıyodum sürekli acaba bebekten mi acaba caba diye diye taaa ki 23 25 haftalara kadar anca anladım ve gittikçe daha hareketli oluyor 🤣🤣🤣
BirAskMasali1323 ilkimocha Bende 17+3 haftalığım Ben ilkin 15+4 haftalıkken hissetmeye basladim 17 haftaya girdikten sonra daha çok hissediyorum boyle hafif hafif karnına dokunuşlar aniden tekmeler yani ama çok hafif yada böyle balık yüzüyomuş gibi içinde öyle yani özellikle geceleri hissediyorum
DuyguOzlem ilkimocha bebeğini hissediyorsun benimde öyleydi. 20.haftamda resmen gözle görülür şekilde tekmelerini görüyordum karnımda. Umarım bian önce sende izleyebilirsin 😊
ilkimocha BirAskMasali1323 çok kısa sürüyor minicik bişey tekrarlayacak mı diye bekliyorum yok uyuyor hep 😂
Esrackc ilkimocha ben o dediğiniz minik gıdıklanmaları 20. haftada hissediyordum acaba bebek mi bu diyordum emin olamıyordum
ilkimocha Bir an önce hissetmek istiyorum zaten ayda bir görüyoruz ultrasonda. Hareketlense de rahatlasam :))
Esrackc ilkimocha ay hiç hatırlamıyorum ama çok da uzun sürmemişti kısa zaman sonra emin olmuştum bu bebeğin hareketi diye