Bir_nazenin01 Kızlar ben 2 ay önce kürtaj oldum ilk gebelikti 11 aylık evliyim korunmayı bıraktığımız ay hemen hamile kalmıştım şimdi yine korunmayı bıraktık ama ekstra yapmam gereken bir şey var mı kür olur içecek yiyecek macun vs önerilere açığım 🥲🤰🏽
sirin_yalcin Bir_nazenin01 en iyisi doktora başvurmak alacağın vitamin yada ilaçla hamile kalabilirsin tabi Allah’ın takdiri kısmetinde varsa Allah gönlüne göre versin canım🥰🌼
1prensesannesi__ Bir_nazenin01 ben kilolu oldugum icin yaglanma kaynaklı spermin tüplere kadar gitmedigini düşündüm (kendi fikrim buydu) 5 ay hamile kalamadim arada degerlendiremedigimde oldu 6. Ayda yumurtlama döneminde o gece sabaha kadar öylece uyudum sabah yikandim iliski sonrası yerimden kıpırdamadım o ay hamile kaldım buna bagliyorum tutmasini tabi herseyden önce nasip 🥰
Arasmom_ Valla ne yaparsan yap Allah nasip etmeyince etmiyor bazılarıda ilk geceden hamile kalıyor, kendiliğinden hamile kalan kadınlar çok şanslı Kendimden biliyorum eşek eti de yesem olmayınca olmuyor imtihan mı dersiniz kısır mı artık adını ne koyarsanız
Bir_nazenin01 _b-e_ doktor takibindeyim zaten sadece folik asit kullanıyorum regenesis max vitaminli omegalı falan
Berivan_sr Soğan suyu denemiştim denediğim ay hamile kalmıştım tabikide Allah nasip etmezse etmiyordur ne yapsanda takdiri ilahi Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar
Moz Pembe4242 ctesi kürtaj oldum soğan suyu ne zaman içmeye başlasam acaba şuan antibiyotik kullanıyorum çünkü
Zoys Ben evlendim sadece 1 ay korundum sonra 6. Ayda hamile kaldım ben de düşündüm önceki aylarda neyi eksik yaptı diye
Muku1 Ben balık yağı kullandım çok faydasını gördüm yumurtaların kalitesini artırıp daha kolay hamile kalmanı sağlıyor
aselinannesi1997 İsmi â’zam namazı kılıp hemen hamile kalmıştım çok etkili bir dua çok şükür. 3bucuk sene sonra oldu
Sd2147_ Bir_nazenin01 canım folik asit takviyeni al. Kuru incir ye . Düzenli mesir macunu yemistik eşimle 😅🌸