Minigiim-vebenn52 Vegaferon kan damlası kullanıyor musunuz kabızlık yapıyrpmus galiba cesaret edemedim vermeye bebişime siz hangisini kullanıyorsunuz temiz içerikli arıyorum 💐
tugcesakzci Minigiim-vebenn52 sağlık ocağının verdiği damlalar temiz içerikli değil. D vitamininde ocean kullanıyorun demir için de bestiron başlayacağım.
Canimoglumee Minigiim-vebenn52 çok kötü bi damla bi kere kullanın anlıcaksınız hemen ben de ocean marka kullanmıstım. Yan etkiden ziyade oğlum içerken çok zorlanıyordu berbat kokulu renkli bişey
Minigiim-vebenn52 tugcesakzci bende bestiron ile ocean arasında kaldım siz hemşireydiniz sanırım neden bestiron tercih ettiniz daha mı iyi
tugcesakzci Minigiim-vebenn52 yok kuzum mali müşavirim ben ama hastanede çalışıyorum.. Hangi doktora sorduysam bestiron önerdi. Bir de happy kidste öok fazla memnuniyet okudum bestironla ilgili
glycnkrt Minigiim-vebenn52 onu çöpe at. genellikle çoğu bebekte yan etkileri çok. en en temizi bestiron
Minigiim-vebenn52 glycnkrt ay bu sağlık ocakları niye böyle veriyor o zaman ya Sizce bestiron mu ocean mı
glycnkrt Minigiim-vebenn52 bestiron içeriği en temizidir. oceanda sodyum benzoat var bu sebeple önerilmez. tabipannem site Instagram hesabından bakabilirsiniz. ben lactofe sr drop kullandım kızıma şimdi bestirona geçtim.