• Doğum
  • Çok şükür doğurdum Kızlar. Terfi Olduk

40+5 olan Paşam Baktık geleceği yok ne sancı ne su gelmesi en sonunda suni ile doğurdum.Darısı burda doğumunu bekleyen kadınlara ve bebek isteyenler başlığı ile post açanlara. Hepinize dua ettim sancı esnasında

Birisi00 hayırlı olsun Darısı başımıza bende 39+2 yim bebişim hiç gelmesi yok suni sancı dedikleri kadar kötümü ya nasıl dayandınız 🙂

Sinemm60 Suni sancı doğum için salgılanan bir hormon varmış o olmayınca mecbur veriliyor. Benim ilk baş düşük dozdan başladı. Başladıklarında 4cm açıklık vardı. O sancılar dayanılmaz değildi. 6cm açıklıktan sonra çok şiddetli gelmeye başladı. Ardından zaten 1 saatte doğumum oldu şükür

Birisi00 Nasıl geçti doğum kesi dikiş var mı? Tabii ki anlatmak istersen☺️

Birisi00 Allah razı olsun canım sağlıkla büyüt bebeğini bugün kanamayla gittim acile 1 cm açıklık varmış 40+2 yim 4 güne doğurmazsan zorla dogurtcaz dedi 🥺 kendi doktorum bu kadar kaba değil direkt söyledi yani acil doktoru endişeliyim

Selma2412- Amin canım. Kanama dediğin akıntı içinde kan felan mı yoksa bildiğimiz regl kanı gibi mi? Vallaha canım doğur gitsin 😅 Her iki türlü de acı çekiyorsun mecbur. İki gebeliğimde suni ile oldu. Hersey bebeği kucağına alana kadar sonrası bir rahatlama. Birazcık dişini sıkacaksın mecbur. Doktorları dinlemeye çalış ıkınma esnasında. Ben bunda istemsiz çok ikindim anca kendimi yordum doktoru dinleyince geliyor gerisi. Birde Meryem ana otunu al mutlaka

Birisi00 Meryem ana otunu aldım 1 cm açıklık var yarın da doktor kontrolüm var bugün suya koysam sureleri okusak olur mu canım bilgin var mı ağrılarım var doktor çok kurcaladı asagıyı lekelenme tarzı gelmeye devam ediyo kanama. Parça parça seklınde değil kanama ama akıntı içinde de degıl canım peceteye geldi öyle fark ettim sonra arttı şuan lekelenme gibi ama alt kemik ağrılarım çok şiddetliydi suan daha da şiddetli bütün ağrı kasık bölgemde ve vajina iç dış kısım da. Doktor ağrıların artabilir dedi sağlıkla kolaylıkla doğurmak istiyorum Meryem ana otu icin ne düşünüyorsun canım napmam lazım bilgin var mı

11 gün sonra

Cansubby Amin insallah sağlıkla kucağına alırsın ❤️❤️

Birisi00 evet canım 2 gün sancı çektim sonunda bebeğin kafası kanala tam girmedi denildi sezaryene alındım iki doğumu aynı gün yaşadım ıkınma aşamasında 9 cm açıklıkla sezaryene alındım ölüyordum 😭

Selma2412- Bizimki de kanalda kaldı bir süre benim yüzümden ilk başta ikinmayi beceremedim. Bebeğim kafası şiş doğdu bu yüzden 🥲🥲 Allahtan doktor geçici bir durum dedi

Birisi00 benim güzel ıkındıgımı söylediler ama işe yaramadı malesef canım o kadar inanmıştım ki o ıkınmalarla bebeğimin doğacağına 🥺 inşaAllah sağlıklı olsunlar bebeklerimiz hep. Benim dogum da cok zorlu geçti suan 11 günlüğüz lohusalık da çok kötü geçiyor psıkolojık olarak hiç iyi degılim hep karamsarım ve sürekli ağlamak istiyorum ve ağlıyorum da yalnızken daha da kötüyüm bazen yanımda annem ablam varken bile ağlıyorum çok kırkımızdan sonra geçecek mi acaba 😭

Selma2412- Neden durduk yere ağlıyorsun şükret bence bebeğini sağlıkla kucağına almışsın. Ben bebeğime doyamadan doğumdan ertesi günü küvöze götürdüler. Kanında enfeksiyon çıktı benden geçmiş. 10 gün boyunca ayrı kaldık antibiyotik verdiler. O dikişlerle günde 3 kere emzirmeye gittim. Doğum yaptığıma sevinemedim bile. Cuma günü bebeğimi çıkardık çok şükür. O yoğun bakım kapısında her gün sonuç beklemek doktorların ağzına bakmak okadar zordu ki. Bizde bugün 13 günlük olduk. Ama ben kendimi yeni doğum yapmış gibi hissediyorum. O yüzden bebeğinle bu günlerin tadını çıkar. Çünkü bidaha bu günler gelmeyecek. Okadar olumsuzluğa rağmen bebeğim yanımda suan çok şükür kontorllere felan götüreceğiz öyle yani. Rabbim evlatlarımıza bize sağlıklı uzun ömürler versin