Zmom Kızlar annemin hemen hemen 2 3 yıldır ayak altı yanma sızı oluyor her gün ve hiç geçmiyor her doktora gittiler. Tahliller de bir şey çıkmıyor. Hocaya bile gittiler artık. Biz çok yorulduk onu öyle görünce ben de çok üzülüyorum. Ağrı kesici içiyor o bile geçirmiyor bazen de donduğunu söylüyor. Kızlar hiç bu illeti yaşamış geçirmiş yakınınız vs var mı bize bir çözüm yolu gösterebilecek. Tükendik artık
Pembesarelle2 Zmom Benim eşiminde ayak yanması var özellikle gece uyuyamıyor soğuk suya sokuyor bir nebze rahatlıyor doktora gittik herşey normal geldi sadece B12 ve d vitamini kullanıyor askeri personel sürekli bot giydiği için de olabileceğini söyledi doktor dönem dönem geçiyor ve sonra tekrar başlıyor. Benimde oluyordu fakat benim enfeksiyonumdan kaynaklıydı Çok geçmiş olsun gerçekten zor bir durum özellikle gece yanmaları
minnosbirkiz Zmom çok geçmiş olsun, dizlerinde sıvı kaybı olabilir mi acaba, anneme öyle demişlerdi, çok ağrısı olurdu, kat kat çorap giyse ayakları buz gibiydi, daha sonrasında kemik ölçümü vs yaptılar, kemik erimesi başlangıcı olduğunu söylediler
Yamanmomy Zmom annemd eaynısıydı ayakları gece yanmadan yatamazdı bazende donardı kalın çoraplar giyersi dizinde sıvı kaybı vardı iğne yaptırdk şuan iyi
Zmom minnosbirkiz Bir de buna baktıralım artık sebebini bulmak istiyoruz gerçekten ne yaptıysak geçmedi
minnosbirkiz Zmom muhtemelen sıvı kaybı yüzünden olduğunu düşünüyorum, çünkü bire bir aynı şeyler, 2 doz iğne oldu dizlerinden, çok şükür ağrısıda büyük ölçüde kesildi, o ayak üşümesi yanması geçti 😍
Firdevsk66 Zmom bende gebelik şekeri var şekerim yükselince elimde ayağımda yanma oluyor o yüzden dedim hani bı ihtimal varsa normal şekeri ondan da olabilir diye