Seymoli
Çok uzun zamandır kullanan ve çok tüketen biriydim ta ki hamileliğimi öğrenene kadar öğrendiğim an azaltmanin bişeye yaramayacaginj sigara içen biri olarak bilincindeydim kendimi kandirmadim o yüzden direkt paketi almadım ve ilk bir hafta çok sıktı ama çocuğum çok ağır bastığı için asla içmedim ve ikinci haftadan itibaren yavaştan o istek azaldi ve suan 24. Haftamdayim hiç aklima bile gelmiyor etrafımda içenler de var kardeşlerim annem eşim ama ben kendi kafamda bitirip çocuğuma odaklandım daha sonra doktorum kullanil kullanmadigimi sordu bıraktığımı söyledim çok sevindim senin adına çünkü bebek plasentadan beslenir ve dumanı suzemez plasenta ve duman altında bir bebek düşün dedi bende haklısınız hocam dedim etrafımda içenler var bişey olmadı diyenler var hoca direkt şöyle dedi sigaranın verdiği komplikasyonlar kendini direkt göstermez ya doğduğunda astım hastası olur ya da ilerleyen yaşlara doğru organlare verdiği hasarı hastalığa döker dedi yani hiç bir zaman kendimizi kandırmayalım umarım başarırsın ve bırakırsın ki çocuğunu en çok seven sen olacağın için bunu da başarırsın eminim