La_sumom  Kızlar test yanıltmaz dimi çok mıtluyum
Anonimanonim Vallahi geliyor😍😍 rabbim bana da nasip eder mi bir gün böyle kıpkırmızı çizgi? 🙏🏻 flaşlara gerek kalmadan, durmadan gidip bakmadan… acaba test mi bozuk demeden… erken mi yaptım demeden…
La_sumom Anonimanonim Ayyyy canım benim birtanem dualarımdasın emin ol bende çok kuruntuluydum kafamda kuruyordum rabbim doğru zamanda verecektir ve sadece ettiğim tek dua vardı dilersen yazabilirsin😍
La_sumom Nehirrrnill aslında sadece gecikme vardı ama hep gecikirdim bide öksürünce hapşırınca aniden yataktan kalkınca kaşığıma iğne batıyordu sanki göğüs ucım koyulaştı bide bu kadar belirtim🥹
Ervazengin01 La_sumom hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benimde aynı net çift çizgiydi şuan 6+3 um🥰🤲🏻
La_sumom Ervazengin01 Ayy rabbim kucağınıza sağ Salim almayı nasip etsin Allah analı babalı büyütsün 😍😍😍
La_sumom Kedicik27 15. Gün bugün gecikmemin 7. Nisanda oldum en son ama normalde hep gecikirdi 10 gün falan sadece psikolojim berbattı hiç olmadığım kadar kötüydüm ve öksürüp hapşırıkken yataktan kalkarken kasıklarıma iğne batıyordu sanki bide göğüs ucum büyüdü koyulaştı gibi bulantım falan olmadı hiç 😍
Nehirrrnill La_sumom ya benimde kasıklarıma iğneler batıyor gibi sadece bu var reglime beş gün kaldı başka hiçbişey hissetmiyorum ama belirti olarak. Belime vuruyor ağrısı o kadar umarjm bende hamileyimdir☺️