Duygugull Kızlar sabaha karşı 5 de çok koyu kıvamlı jel gibi akıntı geldı gun ıcınde gene ara ara geldı sımdıde yarım saatte bır sancı giriyor karnıma böyle semsert oluyor gecıyor bır kaç sn sürüyor yarım saat sonrA gene böyle acaba Doğum basladımı
ElifKabackYldrm Duygugull canım bndede koyu kıvamlı sümüksü akıntı oluyor 2 haftadır yalancı sancım da olmuştu normal yani leke gelirse önemliymiş
Katrei Duygugull dün benimde jel gibi akıntım geldi doktor nişan geldiğini söyledi ama sancım yok hala bekliyorum
Sarella Duygugull bende aynı akıntıdan gördüm ve gecesi doğumum olmuştu yinede sen sancılarını kontrol et
MeltemmB Büyük ihtimalle başlamış kuzum. Aralarını takip et. Bende yeni Doğum yaptım. Yarım saatte bir geliyordu ilk başlarda. Yalancı sandım. Arası 15dkkaya düştü sonra 10 dayanamadım doktora gittim. Sancım 100lere çıkıyordu. Belinden vuruyor zaten. Adet sancısından çok bel ağrısı oluyor. Rabbim kolaylık versin. Hayırlısı ile doğur insAllah 💕🌸
GulUmut Benim nste de 70 lerdeydi kasilmam ama ben hiss etmiyorum, 70 olmasi az mi demek oluyor? O yuzden mi hiss etmiyorum?