aysenurozdemirr kizlar selam herkese, 4+6 haftadayim, bugun hastaneye geldim beta bakildi 7500 cikti ama keseyi goremedi rahmin arkada kaliyor dedi🥺 neden olabilir acaba, bu beta ile kese nasil gorunmez ki🥺
sorybaby aysenurozdemirr bazen gozukmeyebilir canınızı sıkmayın alttan baksalardi gözükürdü ama gerek yok 1 hafta sonra gidince gözükür zaten inşallah üzmeyin kendinizi
Cimenn1223 aysenurozdemirr bu haftalarda genelde alttan bi ihtimal görünüyor canm 6 da karnından görünür 7 gbi de kesin bebegni görür kalbini duyarsn
Ruhsar35 Canım haftwn çok düşük başka bir doktorada gidebilirsin birde ailenizde ikiz varmı acaba ikiz olma olasılığı yüksek☺
Ruhsar35 aysenurozdemirr ikizde olabilir ondan betan yüksek olabilir kuzum en iyisi beklemek venim ilk kesem alttan muayenede görülmüştğ mesela☺
Ruhsar35 aysenurozdemirr eğer ikizse bana mutlaka haber et inşallah öyledir, 😅ama alttan baktır sen alttan görülme ihtimali yüksek bu haftada☺
Cimenn1223 aysenurozdemirr bende 4 haftalıkken öğrendim bana da çok zor geldi ama ne kdr geç o kdr iyi diyerek teselli ettm kendimi 7+1 de randevu alip gittim hemen bekledigm gbi de kötü sonuçlanmadi😊