Lara_ prens_prenses_annesi doktor kız gibi dedi ama daha 16 olacağız yeni. 🧿🥹 Bilenler bana da bakabilir miii. 🥹🥹🥹
Cihangir09 prens_prenses_annesi en ustteki ultrasonda bebeğin popo kısmında bır çıkıntı var görüyor musunuz ? O çıkıntı dik olursa erkek paralel olursa kız bebek oluyor ama bunlar tabiki teori. O teoriye göre de kız bebeğe uyuyor
Senaaltndalll sizce cinsiyet nedir doktor şimdiye kadar erkek dedi bugün kiz dedi ama halen emin değildi detaylı ultrasyonda netleşir dedi
hepoyleolurzaten_ Cihangir09 😊😊teşekkür ederim 20 haftalığız ama iki tane doktorda kız söyledi bakalım bu sefer detaylıda kesin olarak kızmı çıkıcak 🤭
little_miracle 2prensesannesiiii yaa 🥰 çevremde herkes erkek hissediyodu ama benim kalbimin bi köşesinde hep kız hissi vardı 3 haziranda doktorum söylecek sağlıklı olsunda benim için hiç fark etmiyor teşekkür ederim 😊
2prensesannesiiii little_miracle duruşu benim kızımın duruşu aynı bi gördüm eşime dedim bi kızımız olacak böyleydi aynı 9+1 haftada Ceylan gibi süzülmüş narin içimi eritti sizinki de böyle duruyor 🥰 sağlıcakla alın kucağınıza inşallah 🙏🥰