Bebekkk00 Rabiul Evet baya öneriliyor aldıkların canım belki fazla atmişsindir bende onları alayım o zaman.
Rabiul Bebekkk00 çamaşır fazla diye 1.5 kapak koydum , bir posta daha attım ona da 1 kapk koydum ama ağır geldi bilmiyorum 😆 yarım saate attım yıkamaya zaten
Rabiul Lovelovebaby siz bilirsiniz güncel fiyatı nedir bilmiyorum ben 200 tl ye falan almıştım hemen vermeyi de düşünmüyorum
Merve_31 Ygmr01 bende yeğenlerimden görüp aldum bı tane yeğenim erken doğum kanalına girmişti bir ay zor durmuştu doğduğunda kafası ince uzun şeklindeydi yastık sayesinde kafası güzel şekil aldı bende ondan kaynaklı aldım daha yumuşak şekil alsın diye
Ygmr01 Merve_31 bende alayım o zaman belki lazım olur. Hiç aklıma gelmemişti benim iyi ki görmüşüm yazdığınızı
Rabiul Bebekkk00 canım şöyle ki ben ilk önce çekasa astım sonra hafif kurumaya yakın kurutmaya attım hem üstündeki tozu alsın hem kokuyu hafiften alsın diye o zaman bebek bebek koktu ama dediğim gibi belki ben evde salonda kurutmaya çalıştığım içindir bilemiyorum kurutmam olmasa tekrar almayabilirdim 🤷🏼♀️ yada deterjanı fazla koydum dediğim gibi
Rabiul Bebekkk00 açık pembe açık mavi ve beyazları beraber yıkadım renk geçmesi yapmadı koyu yeşil koyu mavi turuncu olanları bir yıkadım , müslin örtüleri ayrı , battaniyeleri ayrı , yarın da ağız bezleriyle önlüklerini yıkayacağım sonra bitiriyor 🤲🏻