Bebekkk00 @kitten11 Canım ben bunları her yerde bula bilirmiyim bide bu kaç bıçaklı herkes Venüs önerdi denemek istiyorumm
cLearQueen Bebekkk00 herrr yerde bulursun buyuk marketlerde bile var gratis whatsons falan oralarda da var 3 bicaklı 5 6 kere kullanirsin körelmiyor
Bebekkk00 @Canimoglumee Evet canım hep 5 bıçaklı olan önerildi kullanınca köpük veya sabuna gerek var mı sadece suylami kullanıyorsunn ve kaç kere kullanılıyor başlığı herlade çıkıyor değil mi alicam da nasıl kullaniliyor bilmiyorum hiç kullanmadım..
Tugcev Bebekkk00 gillete Venüs kullanıyorum ama jilet hiçbir şekilde uzama süresini kısaltmıyor maalesef ama tahrişi azaltıyor en azından. Kullanımı da rahat
Damlaozzz Bebekkk00 Venüs Riviera yıllardır kullanıyorum pürüzsüz yapıyor tahriş sorunuda hiç yaşamadım bugüne kadar
ttazeannee Bebekkk00 Beş bıçaklı olanlar diğerleri gibi yüzeysel almıyor daha kökten alıyor bir günlükte olsa ağda pürüzsüzlüğü veriyor
balasininanasi Bebekkk00 Bence sertleştirmiyor. Şu anda hamilelikten kaynaklı hızlı uzuyor gibi hissediyorum ama normalde öyle değil