myavocado sutlukahve galiba kişiye göre değişiyor rahatlık durumu 😅 tecrübe edenlerin bir kismi gecelik bir kısmı alt üst ile rahat etmiş, ben bir gecelik iki alt üst pijama takım alacağım yanıma ne olur ne olmaz 😅
littlemiddle Ben hem alt-üst takım hem de gecelik seklinde almıştım yanıma. Sadece gecelik olanı kullandım diğerini valizden çıkarmadım bile. Çok daha rahat oluyor bence, serumlardan dolayı çok sık tuvalete gidiyorsunuz ve elbise gibi rahat oluyor.
Karsu540 sutlukahve alt ust tabiki sszerysn oldm ped vs kullanrken alt tutuyo onu elbise giyseniz yani gecelik tutmaz kanama cok oliyo
bahocum sutlukahve dikişten ziyade altınızı çıkarmanız gerektiğinde indir kaldır pijamayı zorlanabilirsiniz. Gecelikte yukarı toplarsınız
Gulsah_09 sutlukahve ben elbise goturmustum ama hic olmadi oturmak kalkmak biraz zor oldugu icin hep tolandı alt ust takim daha kullanisli oldu
esolinaaaaa sutlukahve şöyle diyim ilk sezeryandan çıktığında gecelik ama yürümeye başladığında bence alt üst
esolinaaaaa Elfthh evet ya ilk hamileliğimde gecelik almıştım hiç rahat edemedim şimdi var onlar ama sonda çıkana kadar yürümeye başlayana kadar iyi sonrası berbat 😂😂😂