gayesblog Hilal1407 hamileliğin ilk haftaları olabiliyor endişelenme. Kan renginde ise doktora görün. 1-2 gün gözlemle. Yerleşme kanaması da olabilir
Gdhjddkkd Hilal1407 umut vermek istemem bir yandan canım ama benimde lekelenmem olmuştu 7 veya 8. Gün testbyaptım dayanamayıp pozitifi gördüm çok şükür 🌸🥹🫶🏻
Gdhjddkkd Hilal1407 sonra ara ara devam etti kanamam sürekli hastanedeydim kırmızı olmadığı müddetçe korkma demişti doktorum
Lara_ Yani bende hiç olmamıştı şuan 4 aylığım. Ne olur ne olmaz gözük bence. Akıntı olması kötü. Doktorlar her seferinde soruyorlar akıntın varmı yokmu diye, gözük bence, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 🧿
kumsal__ Lara_ RABBİM evladını sana bağışlasın ❤️birşey sorucam bugün bacaktan iğne vurmaya başladım SMS gelcek.gelmezse ara dediler onun dışında bacaktan iğne vurmaya devam edicem dimi bilgin varmı acaba doktora sordum ama gelcek gelmezse ara dediler ama yinede bir sorayim dedim
Hilal1407 Gdhjddkkd benim bugün transferimin 7.günü 6. ve 7. gün test yaptım pozitif çok şükür yarın kan vermeye gidicem ama bianda gördüm sabah birşey yoktu progestan fitil kullanıyorum normalde sadece onun akıntısı oluyordu ama şimdi onunla birlikte açık kahverengi bi akıntı gelmiş korktum bende
Lara_ kumsal__ Allah razı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakamasın? İğne mi, ben hiç vurulmadım canım, ne iğnesi?🤍
kumsal__ Lara_ bende bilmiyorum ki canım bugün hastanede vurulmak için getir dediler 2tane göbekten vuruluyordum bugünde. Bacaktan vurulmaya başladım cetrotide diye bir iğne sanırım yumurta çatlaması diye vuruluyor
Lara_ Lara_ anlıyorum, ben hiç kullanmadım canım o yüzden bir bilgim yok. Belki kişiye sağlığına göre değişiyordur, rabbim şifalar versin. ❤️
Ysmnpmk Hilal1407 kanama kırmızı ve pihtili olmadigi müddetçe doktorlar çok önemsemiyor canim. Ama içini ferah tut bu büyük ihtimal yerleşme kanaması ☺️kiminde erken oluyor ben 5+6da kanama yaşadım tüp bebekte kanama illa oluyor çoğu kişide sadece takip edin rengi dönmediği müddetçe ve çok gelmedikçe sorun olmaz
Hilal1407 Ysmnpmk yok zaten böyle çok az oda progestan fitil kullanıyorum onunla birlikte akıntı olarak gelmiş açık kahverengi bi renkte ama adet sancısı gibi sancım oluyor alt karında bazende kasıklarım da
Ysmnpmk Hilal1407 kanaman artmadigi müddetçe sorun yok canım sadece uzan dinlen test gününe kadar . Benimde ara ara adet belirtilerim oluyodu son test zamanlarımda tüm belirtilerim kaybolmustu canım ama çok şükür pozitifti
Mzzz Hilal1407 canım aynen tarif ettiğin gibi transferin 8 veya 9. Günü oldu kahverengi lekelenme ve ağrı doktoruma bildirdim düşük önleyici iğne verdi onu kullandim 12. Gün testim pozitifti bı kaç gün sonra önce kahve sonra oluk oluk pirtili kan geldi benden ve ben düştu sandım birşey olmamıştı tüp bebekte böyle olabiliyormuş bn ilk 3 ay hem iğne hem fitil kullandım ve hiç ayağa kalkmadim lavoba hariç hatta ilk 3 ay ara ara kanamam oldu az az sonra bitti şimdi doğdu 8 aylık oldu bile 🤗🤗🤗
gokyuzu777 Hilal1407 canımm bebeğin senınle bence bu yerlesme kanaması. Yarın kan verecek misn? Cokk sevındımm