Eli0-fffffff Merhaba kızlar dün gece nişanım geldi sabaha kadar ağrım vardı ama dayandım bi şekilde bikaç saat uyudum zaten bugün rutin kontrol için randevum vardı. 11 gibi geldim hastaneye sabahtan beri de damla damla kanamam vardı devam ediyordu nst bağlandık sancım çok yüksek çıktı 2 cm açılmam var kadılmalarım da düzenli doktorum hemen yatış verdi ve bu gece doğumun olacağını olmazsa yarın sabah suni sancı ile doğumun gerçekleşeceğini söyledi yani aksi bir durum olmazsa planımızda sezeryan yok şimdilik. Hepinizden çok dua istiyorum 💗🥲🫶🏻
Nesli46 Eli0-fffffff sağlıkla kavuşun inşallah canım Allah bir avazda kurtarsın❤️🙏🏻Doğumu başlatmak için özellikle birşey yaptındamı oldu yoksa dinleniyormuydun nişan gelene kadar tavsiyelere ihtiyacım var😄
mutlubibekleyis Eli0-fffffff Sağlıkla gelsin bebiş 🌸 38 im bende henüz nişan gelmedi ama bel ağrım çok bir de adet ağrıları. Var mıydı sizde de nişan gelmeden önce?
Eli0-fffffff Nesli46 gebelik sürecimde ekstra hiçbişey yapmadım sadece gebelik sürecimde çok hareketliydim her işimi kendim yaptım. Bu başlığı açtığım gün hastaneye kontrole gittim açılmam olduğu söylendi yatış verildi akşama kadar normal sancılı bir süreç yaşadım meryem ana otu ısladım ve ananas suyu içtim plates topunda zıpladım. gecesi bebeğime kavuştum 🤍 inşallah sende sağ salim kavuşursun merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin
Eli0-fffffff mutlubibekleyis evet ve son 3 gününde aşırı bir mide bulantısı yaşadım. Zaten çocuk kendini doğum pozisyonuna hazırlıyor yaşadıklarınızın nedeni bu. Bugün de gelebilir 5-10 gün sonra da onun keyfine bağlı yani. 😁 normal doğum mu istiyorsunuz
mutlubibekleyis Eli0-fffffff evet normal istiyorum daha çatı muayenesi olmadık gerçi ama adet ağrılarım giriyor her gün az az da olsa bir de bel ağrısı, pilates topunda zıplıyorum arada, ananas yemeye başladım, kendiliğinden gelsin istiyorum ben de 🥹🥹
Eli0-fffffff mutlubibekleyis benim adet ağrılarım doğumdan bir ay önce başlamıştı o yüzden kesin bişey diyemem