Mzzz Nehirrrnill aslında ileri harekette sıkıntida bir problem canım acaba takviyeler den sonra tekrar test verdiniz mi duzelme var mı ne kadar dusuktu ilero hareket aşılama falanda yaptırabilirsiniz bayada sürede geçmiş çünkü inşaallah gerek kalmazda
Nehirrrnill Mzzz doktor aslında çok önemli görmedi gibi 3 ay içerisinde bununla olmazsa gelin dedi bu ay 3.ay. Ve iki farklı doktora sorduk. Yani bu ayda olmazsa aşıllama tüp bebek hangisi olursa başlicaz sanırım ama gerek kalmayacak diye düşünmek istiyorım
Mzzz Nehirrrnill o zaman çok kötü değil belki biraz düşüklük vardır inanır mısın benim eşimde %6 ileri hareketlilik ve bendede pcos vardı ilk 1.5 yıl olmadı tüp bebek ile bebeğim oldu 4 ay sonra hamile kaldım 😂 kendi kendime belkide iki tarafında rahat olması gerekir bizim degerler aşilama için bile yeterli değildi inşallah sizede gerek kalmaz
Whitecolour Nehirrrnill göğüs ağrısı da bir belirti ama benim mesela burada yazılanlar kadar çok göğüs ağrım olmadı ben olumlu hissediyorum inşaAllah gönlünüze göre olur sizin de
Nehirrrnill Whitecolour ay benimde hiç göğsümde bir ağrı yok ama bütün vücudum sanki regli olacağımdan haberi yok gibi😀sadece kasıkta karında belde iğne batması gibi şeyler var allahım umarım hamileyimdir umarım🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Nehirrrnill Mzzz umarım kalmaz çünkü pek bir sebep yok gibi yaşımız çok sayılmaz benim bütün değerlerim normal dediğim gibi sadece eşimde ileri hareketlilik düşük çıktı ama proxeed plus kullanıyor 3 aya toparlar dedi doktor da bakalım nasip
Nehirrrnill Derennn700 merhaba, ben gebe kalamadığın için tüp bebeğe başlamıştım ilk seferde tutmuştu şükür ama bebeğimin kalbi 3. Ayın son haftasına giricekken durdu ve kürtaj oldum :(
Derennn700 Nehirrrnill canım çok zor bi durum Rabbim bir an önce kucağını doldursun bende iki kez tüp bebek yaptım biri tutmadı diğeri kimyasal oldu tutmadı seni çok iyi anlıyorum
Derennn700 Bbk88 canım ilk denemede 5. Gün embriyosuydu en kalitesiydi ikinci deneme çift embriyo yerleştirdi doktor onlarda 4. Kaliteydi ikisi de hiç bir sorunumuz da yok çok şükür ama Rabbim doğru zamanı bekliyor 🥺
Nehirrrnill Fraublt-31111 inanın eşim bir sürü takviyw kullandı hem doktorun verdiği hemfe benim duyup aldığım ama fayda etmedi ne yazık ki :(
Bbk88 Derennn700 Evet canım Doğru zamanı bekliyor Rabbimin bi bildiği vardır hayirlisi ile olsun insallah en yakin zaman da🌸Bu arada bir arkadaşımın da bu şekilde oldu doktor ona senin vücudun bebeği kabul etmiyor demiş genetikli yaptirdi birde o ona rağmen tutmadi 😵💫
Derennn700 Bbk88 canım vala bizde yaptık genetik şükür bişey çıkmadı benim bi kere tuttu ama kimyasal oldu🥺