Kbr-ozcn Bugün doğum tarihimizi aldik bebisimiz cuma günü 38. Hafta da sezeryan ile geliyor ilginçtir ki heycan stres yaratamıyorum anlamadım ilk bebeğimiz 🤭
Hshshhdh Kbr-ozcn merhaba bizim de 23 . Mayıs biz de aldık tarihimizi bugün 37+ 4 oluyo sağlıkla gelsinler 😍
eceyc314 Kbr-ozcn benimde 29 mayısta 38+1de sezaryenim olacak. Yarın kontrolüm var bakalım inşallah daha öne çekmek zorunda kalınmaz. Artık doğurmak istiyorum gebeliğim çok zor geçti😅 kendimi yenidoğan psikolojisine hazırladım😅
izobellaaa-_- Hiç streslik bir şey yok merak etme bende birinci sezaryen çok rahat geçti valla hatırlamıyorum bile tabi yanımda eşim annem kaynanam sağolsunlar çok iyi baktılar 34+1 olduk bende kontrole gideceğim acaba gün verir mi merak ettim 😃
Kbr-ozcn izobellaaa-_- Ay inşallah benimde güzel geçer İkiside gelecek annem kayinvalidem umarım onlarda iyi bakar çok heycanlilar da 😂 doktora siz sorun belki bi aşağı yukarı planlamasını yapar
izobellaaa-_- Kbr-ozcn 35 olayım da gideceğim bakalım 2. De bile çok heyecan oluyo ama 2. Daha zor bir buçuk yaşında oğlumu bırakacağım 🥲
Kbr-ozcn Hshshhdh bir gün olacak aramızda insalah kolay geçer herşey paylaşabilirseniz o gün beklerim bilgileri 🤭
Kbr-ozcn eceyc314 bizimde 28 mayısti aslında planan ama bebiş durmuyor diye biraz öne aldik🤭 ama düşününce de sizinde az kalmış o bekleme süresi geçmiyor bilmez miyim bi an önce olsun istiyor insan😁
Kbr-ozcn SrpYlmz teşekkür ederim biz 35 haftalıkken 28 mayıs olur demistik sonra 36 haftalikta sancı çıkınca 24 mayısa çektik 😊
eceyc314 Kbr-ozcn peki kaç haftalık planlanmıştı, kaçıncı haftaya çekti doktorunuz. Benimde yarın kontrolüm var bir kaç gün daha öne çekebilirim demişti en son ama ben 38 olsun en azından istiyorum😞
SrpYlmz Kbr-ozcn anladım o haftalar veriyorlar sanırım ama değişiyor galiba sağlıkla gelsinler inşallah 🫶🙏
Kbr-ozcn eceyc314 kaç haftaliksiniz şuan Ben cuma günü 38. Hafta oluyorum bebek yavaş kilo almaya başlamış içerde durması bizi sıkıntıya sokmasın dedi korkmayin yani ablamda 37. haftada dogum yapmıştı sezeryanla 😊
eceyc314 Kbr-ozcn 36+6 yım. Yarın önceki sezaryenden kalma dikiş yerimin duruma göre tekrar karar verecek. En uzak tarih 38+1 demişti, bakalım yarın ne karar verecek doktorum. İlk doğumum istekli sezaryendi 39+1 de olmuştum. Şimdi erken geliyor bana korkuyorum biraz😞
Civciv53 Kbr-ozcn kız keşke 25.05 olsaydı doğum günüm 🤣 ama cumartesiye denk geliyor. Hayırlı kolay doğumun olsun bizlere de dua et 🤲🏻🥰
Kbr-ozcn Civciv53 o da guzl bir tarih de hafta sonu ya pazar günü doktor gel git yapmak istemedi sanırım cuma ameliyat edip cumartesi eve gönderir büyük ihtimalle 🤭😁 doğum gününüz kutlu olsun simdideden🥳☺️
Civciv53 Kbr-ozcn ay teşekkür ederim canımm 🥰💕 Kolay bir doğum olur inşallah bize de tecrübelerini yazarsın inşallah 🥰💐