Begumsen Hafta yeni bitti, hafif bir bulantı hissi var doktorum prilam Dr önerdi. Bugün alacağım sanırım, ne kadar sürede etki ediyor kullananlar yan etkisi neler?
GuzelMelegimm Begumsen yan etkisi aşırı halsizlik ve uykıu.. Akşam 2 tane aç karnına içebilirsin. Hemen etki eder. Baktın geçmedi. Sabah aç karnına bi tane daha içebilirsin
Aksutilayda44 Begumsen benimde çok bulantım oldu ama bana hiç bişey fayda etmiyordu 3 gün hastanede yattım kusmaktan serum tedavisi aldım
bonik Hızlı etki ediyor. Kendi reçetesinde kullanma talimatı var önce 1 yetmezse 2 o da yetmedi 3 şeklinde ona uymanızı tavsiye ederim okuyup, bir tanesi kesiyorsa bulantınızı fazladan neden içesiniz. İlk zamanlar uyku halsizlik yapıyor ama vücut alışıyor bence.
Zseda bonik hayır aksine ilaç recetesini doğru okuduysaniz gece 2 tane alınması gerektiği talimatı veriliyor. Ertesi güm geçmezse sabah 1 yine geçmezse öğlen 1 şeklinde devam ediliyor. Ama aksamdan 2 tane almak durumunda ise yaramasi icin. Reçetede yazanda doktorun söylediği de bu.
bonik Begumsen Kusmamaya falan çalışmayın benden tavsiye ilk zamanlar kendimi çok zorluyordum bir muzu kusmamak için saatlerce yattığımı bilirim kalkınca yine kusuyordum. En iyisi kusup yiyebiliyorsan yemeye devam etmek. Kusunca rahatlama geliyor çünkü. İnşallah çabucak geçer.