ZeyHus33 Kızlar bebem gezmiyor karnimda Normalmi şuan 30+6 karnimda biyerde duruyor elliyorm Nefes alır gibi karnım karnimda ufak hareket var ama bebek İçte nefes alır ya onun gibi sanki nie acaba
Ecekaplan ZeyHus33 Normal hareketlerinde yavaşlama azalma varsa git bence bı , hareketli bir bebeğin birden yavaşlaması ve bunu sürekli hale getirmesi normal değil her duruma karşı git , ama hareketlerin de çoğalma olursa endose etme
findiktan11 ZeyHus33 aynı durumdaydım 31e girdiğim gün coştu😀😀 gün içinde 30 dakikada bir 5-6 hareket alıyorsanız problem yoktur ama hiç yoksa gün içinde doktora mutlaka gözükün
Sadeceanne2 ZeyHus33 gezmez ki zaten elini yüzüne. Ağzına. Götürür yada ayaklarını. Hareket ettirir gıdıklanmış gibi olur 😄😄😄 çok hoşuma gidiyor o hareketi
Lalemmm12 ZeyHus33 hep hareketli olmasını bekleme canım 34 haftalığım önceki haftalarıma göre cok cok durgun ancak elimi koyarsam yada hıçkırık tutarsa hissediyorum yeri daralıyor o yüzden
ZeyHus33 Ecekaplan korkyorm açıkçası sancı çıkarsa alttan muayene ederse birde daha küçük bebek korkyorum
Ecekaplan ZeyHus33 Alttan çoğu kez muayane oldum başıma da hiç kötü bişey gelmedi , hareket etmemesin sancıyla alakası yok kalp atiminda falan yavaşlama olabilir en azından bı nts cektir
ZeyHus33 findiktan11 kasığımda şuan sağ tarafta uzanyorm çok ufak minik bisiler hissediyorm suan diyorm acaba uyuyormu fln
Ecekaplan ZeyHus33 Çokta uzun süre uyuyacagini düşünmüyorum bı tatlı falan ye öksür benim bebek oksurdukce hareketleri artıyor her bebek farklı olmayabilir ama rahatsız olunca hareket ediyor galiba
Zseda Ecekaplan Kiyamam ya öksürüğü bile tepki veriyor yerim onu 😀 ben sabah eşime biseyler hazırlarken yere bir şey düşürdüm pat diye çocuk hemen vurmaya başladı öyle üzüldüm ki tepki verdi ya 😀
ZeyHus33 Ecekaplan benim eşim önemsemiyor diyorm adamın umrundamiki nezmn bişi desem normal fln diyor hastaneye goturim demiyor araba yok zgerci ama Neblm ya
Ecekaplan ZeyHus33 Eski kafa demek ki herkesten önce sen kendini düşün bin otobüse git kimsenin faydası olmuyor bazen
ZeyHus33 Ecekaplan bugün bebek kendini daha çok kasıyor Hareket etmeye başladı ama Kasığımda bebek ve kasıyor Sancı olablrmi Acaba
Ecekaplan ZeyHus33 Değildir bence benimde hareket ederken öyle hissettiğim oluyor sorun olmaz sanmıyorum pozisyonu ile alakalı dedi doktor