ezgi98 Merhaba ovulasyon testlerini yumurtlamayı kaçırmamak için sabah akşam yapıyorum. Böyle yapan var mı? Sabah pik görmeyip aynı günün akşamına testi pik olan? Eğer öyle bir ihtimal yoksa testlerimi boşa harcamak istemiyorum o yüzden 😊
Bihterrr ezgi98 been 🤚🏻 ama testlerimde koyuluk olmaya başlayınca öyle yapıyordum. Sabah öğlen az koyu olup gece pik gördüm ben hep
Sevvalll42 ezgi98 bence hiç öyle yapmaya gerek yok hergün 1 tane yapıyodum yumurtlamayı gördüm 3 gün yaptık ve şükür hamile kaldım kendinizi öyle strese sokmayın bence
ezgi98 Nehir-Poyraz sabah test yaptığımda sanki akşama pik olacakmış gibi koyulaşıyor emin olamadığım için akşama bir daha yapıyorum ama daha sonuç alamadım 😞
ezgi98 Bihterrr benimde sabah yapınca neredeyse pik olacak gibi koyulaşıyor içime sinmediği için akşama bir daha yapıyorum hep o yüzden merak ettim ben gibi yapan başka var mı diyee 🌸 İnşallah artık bende pik görürüm bakalım
Ebruebos Benim öyle oldu. Sabah pik akşam çatlama oldu. Önceki akşam yapmıştım t-c ikiside aynı koyuluktaydı pik oldu sandım sabah yaptım daha koyu çıktı akşamına da çatlama olmuş 🙃