Melliisaa Ben oda oda cam kapı duvar girmek istiyorum tek basıma olduğum için oda oda yapıcam hem detaylı olmuş olur hem de her gün bir oda yapacağım için yorulmam gibime heliyor 33+5olduk bugün sizce erken mi 1 aya yıne koltuk perde cam kirlenmezmi siz kaçııncı hafta da yaptınız 🌼
ttazeannee Melliisaa Kendin yapacaksan yavaştan başla bence zaten bir gün bir odayı silince ertesi güne belin kopmuş olacağı için arada ara verdiğin de olacak anca yetişir zaten bende 34 te başladım oda oda yapmaya detaylı baza altı gardırop içi mutfak dolabı VS sonra annem geldi geçen hafta camları sildi perdeleri yıkadı şu an 37 haftalığım bütün temizliğim bitti şükür ama sonraya bırakmayın insanın eli kolu kalkmıyor inan
_almirasmom Melliisaa yok ayda bır cam 2 haftada bır kapılar hergun supurge calısır 3 gunde bır yer sılıyorum banyo hergun temızlıyorum mutfak dolapları ayda 1 28+4 🥹
Zseda Melliisaa Tabii ki bide artık doğuma yakınız yani bebeğin ne zaman geleceği belli olmuyor 35 den sonra tetikte olmak lazım. Tek yapacak olmasan bile erken değil. Çantayı hazırladın mi gecen hafta hallettim bende o işi 😀
Melliisaa Zseda bebeğinkiler hazır ama benım ihtiyaçlarımı hazırlayıp koyymadım çantaya 😢 ay çok işim var
Zseda Melliisaa Yok yok hallolur stres yapma. Önce çantanı hazir et önemli olan o. Ev işi Bi şekilde olur,olduğu kadar zaten şu halde çok yorma zaten kendini
CereenCkr Melliisaa çantaya neler koydunuz bebeğiniz için ve kendiniz için bende hazırlamam gerekiyorda fikir olsun banada
Melliisaa ttazeannee ben şu ara verme işini hiç getirmedim aklıma doğruuuu 🥲🥲🥲🥲 koltuklar dan başladım bugün duvar cam konsol perde yıka toz al yer sil btti yarın da yatak odasına girerim baza altım hep hurclu orayı atmasam mıııı 😂
ttazeannee Melliisaa Benimde baza altı falan topluydu ama yine de bir el attım eskisi gibi bir günde komple evi temizleyemiyoruz illa ki dinleniyoruz belimiz ağrıyor az bir işte nefes nefese kalıyoruz o yüzden nereden başlasak kardır
Yenianne95 Melliisaa kesinlikle başlayın benim annem geldi onunla yapıyoruz çok bişey Yapmama rağmen çok yoruluyorum .genel yaparsınız son hafta bi kere süpürüp geçersiniz🌸
ilaydagur Melliisaa 37+3üm daha yeni yaptık dip köşe perdeler yatak altları dolap içleri vs 33 biraz erken gibi daha doğuma çok var canım tekrar kirlenecektir
Rabiul Melliisaa erken değil bence bende bu hafta sonu başlayacağım 32 oluyorum anca çünkü 1 günde bitecek iş değil , daha bebeğin kıyafetleri yıkanıp katlanacak