Sevvalll42 Melliisaa aman gız hiç uğraştırıcı şeyler yapasım yok heleki kıymalı hiç yani bide sıcakta onlar yenmez yinede sağol 🌸
Nergis281018 Sevvalll42 her gün hergun yemek yaparsam alışır yardım etmez gelmeden önce arıyor zaten yatağa geçiriyorum ay uy kendi yapıyor ay napim hep hamile kalmıyorum sonucta😄
Eceninanne Sevvalll42 bazen sıparıs verıryrm . Doneri gzuel olan bir yer var . Sosu cok gzuel oluyor eksılı gzuel ya ben severım.
esindogantirak İzne ayrıldım ilk günüm, Kocayı işe yolladım, yanladım Müge anlı izliyorum vallahi ooh 😂 Barbunya/pilav/cacık var akşama, evi bi toplamam lazım ama onu da Kedimiz yapsa keşke 😂😂😂
1bebe1meow Sevvalll42 Valla akşama hiç bişe yapmıyorum ben kaynımın Kiz arkadaşıyla tanışmaya gideceğim muhtemelen dışarda yeriz eşimde arkadaşlarıyla balığa gidecek tuttuğunu pişirir ver uzun uzadıya uzanmışım yatakta boş vaktimin tadını çıkartıyorum 😂😂😂
parla34 parla34 parla34 aksine kızartmadan yapıyorum hiç yağlı olmuyo herkes ister benden çok lezzetli olur:)
1bebe1meow Sevvalll42 Yok kızzz benim de benden eski bi eltim var bana yapılanı ben yeni eltoşuma yapmam kaleyi içten fethetmek lazım 😂😂
BirAskMasali1323 Sevvalll42 Kıymalı taze biberle kabak dolması yanında da cacık yapicam yemek olarak fikir olsun canım 🥰 Can sıkıntısı olarak benimde canım sikiliyo ya gurbetteyim bı kahve içecek komşum bile yok havada güzel değil bugün dışarı çıkayım hava alayım öyle uzanmisim film izliyorum😣
Sevvalll42 BirAskMasali1323 afiyet olsun gurbet zor ya ordakilerin çoğuda sizin gibi yalnızlar komşuluk yokmu orda
BirAskMasali1323 Sevvalll42 Yalova Çiftlikköy deyim burada genellikle ya emekli kesim yada yazlıkçılar bizim apartamandada şuan bizim haricimizde sadece iki dairede komşu var onların ikiside yaşlılar digerleride karşı komşum memur o genç ama ara ara gelip iki üç gün kalıp gidiyolar anlyacaginiz kafa dengi kimse yok 7 aydır burdayım bigun kimse kapımı çalmadı…Siz gurbetteyim diyince sanırım yabancı ülke anladınız ailelerimize uzağız o sebepten gurbet dedim🥰
Sevvalll42 Azra8Engin oh en güzeli yufkam olsaydı bende öyle yapcaktım her alışverişe çıktığımda illa bişey unutuyorum güya dün alışveriş yaptım neyse akşam alıyım yarın yaparım
Sevvalll42 Lalaydnn boşver zayıf daha iyi giydiğin yakışır her istediğini giyersin üstne ne atarsan çıkarsın valla ben önceden zayıftım evlendim kilo aldım ozaman iyiydim hamile kaldım yedim yedim nasıl olsa veririm emzirince diye çocuk nasip olmadı öldü kilomda kaldı