Lovelovebaby Kızlar ikili test ve doktor ölçümlerinde sorun çıkmadı ama fetal DNA yaptırsam mı yinede diye düşünüyorum. Sizce ?
Burcu-2634 Lovelovebaby yani o test çok pahalı bi test eğer sorun yoksa ve etrafınızda ücretsiz yapan hastane yoksa gerek yok diye düşünüyorum
mickey Lovelovebaby Allah korusun sonuç pozitif gelirse bununla ilgili doktorlar tarafından yapılabilecek bir şey var mı yada sizin yapmayı düşündüğünüz bir şey
Arelmom_ Lovelovebaby eğer sıkıntı çıkmadıysa detaylı ultrasonda güzel bakılıyor bebişe ben ikili testle uğraşmak istemediğim için fetal dna testi yaptırdım bişey çıkmadı çok şükür detaylı ultrasonda çok güzel bakılıyor siz bilirsiniz tabi
Burcu-2634 Lovelovebaby hangi şehirde yaşıyorsunuz . Belki o şehirde ücretsiz yapan araştırma hastaneleri vardır
Lovelovebaby mickey Allah korusun.sanırım anne karnında yok bizde psikolojik olarak hazır hissedicez belki de
bonik Ben yaptırdım içim rahat etsin diye çok stres olmuştum rahatladım pişman değilim, cinsiyetten de emin olmuş olduk.
Drfatma Biz de ikili ile aynı gün yaptırmıştık iyiki yaptırmışız ikili riskli gelmişti fetal DNA çok daha güvenilir bir tarama testi