ftmm38 Gkce27 makinelere bağlı yaşıyorlar canım solunum desteğiyle birçok ilaçla fln iyi olacaklar diye umut ediyorum sadece dua edebiliyorum
Msaf5152 Gkce27 su gelince hafif bacaklardan akıyor sıcak sıcak akıntı gibi olmuyo İdrar kaçırdığınızı fln sanıyosunuz daha çok
Gkce27 Msaf5152 ben de sürekli akıntı oluyor da ilk defa böyle ıslaklık hissedince su mu acaba diye düşündüm 🥺
pmedic112 Gkce27 bende hep düşünüyordum her fazla akıntımı su mu diye aklımdan geçiriyordum herkes su gelse anlarsın diyordu. Uyurken geldi ve uyandırdı anlamama gibi ihtimal yokmuş yaşayınca tecrübe etmiş oldum 🤣
Gkce27 pmedic112 benim suyum gelmemişti hastanede doktor patlatnıştı 🤣 az az gelme ihtimali var mı diye merak ettim 😄
pmedic112 Gkce27 sızıntı şeklinde çok nadir olabiliyormuş onun içinde turnusol kağıtları varmış gelen sıvıyla test yapıp rengine göre anlıyorlarmış ☺️
pmedic112 Fundabg hiç bilmiyorum ki bende burda okumuştum acaba çamaşırın içine mi yerleştiriliyor ki
sevaldqn1 Gkce27 suyun geldiği anlaşılmayacak gibi değil ve oyle sadece iç çamaşırını ıslatmaz baştan aşağı sırılsıklam olursunuz ve hemen hissedersiniz geldigini