Lumlum EsraBugi aşkım daha bebek bile bilmiyor hangi cinsiyet olduğunu biz nasıl bilelim 🤣 Sağlıkla kucağınıza alın😇
EsraBugi Nasıl bebek yok kesenin içimde işaretli kısımda bebek 😳 korkutmayın beni şimdi 7 haftalık gebelik görüntüsü küçük burda daha
Aybukecee EsraBugi korkmayın arkadaş çok küçük anlamında söylemiş 😂 bebek var hayırla kucağınıza da alın inşallah genelde kese uzunsa erkek yuvarlaksa kız diyolar ama çoğu kişi bu tezi çürüttü galiba gönlünüzdeki neyse o olsun inşallah 🙏🍀
Burcu-2634 EsraBugi bacım demek istediğim daha 7 haftalık bir gebelikte bebek bile minnacıkken ermiş mi burdakiler neyi nerden anlasın bunu demek istiyorum elim de 13 haftalık ultrason varken ben cesaret edip soramıyorum sizi tebrik ederim valla 7 haftalık ultrason kağıdıyla bunca insana tahmin etmeyi düşündürdüğünüz için 🙂
EsraBugi Tahmin yapmak zorunda değilsiniz tabii. Bu gibi tahminler çok fazla ramzi teorisi filan gibi şeyler varmış tahmini doğru çıkanlar var bende buna dayanarak sordum insanı dalgaya almanız gerekmiyo yani elbetteki doğruluğuna bende yüzde yüz inanmıyorum
Aybukecee EsraBugi Instagramda bı sayfa vardı cinsiyet tahmini yapan isterseniz bı sorun bildiğim kadarıyla bu haftalar içinde yorum yapıyor ama ne kadar doğrudur bilemicem