acmznu çatlatma iğnesinden 10 gun sonra test yapsam doğru sonuc verirmi iğneyi olalı 10 gun geçti ve cok merak ediyorum ara sıra kasıklarımda ağrı oluyor onun dısında bi değişiklik yok böyle yasayıp erkenden gebe olduğunu öğrenen varmı
Prensesss2016 acmznu 12. Gune kadar idrarda silik çıkıyordu etkisi vardı bende ama kanda negatif çıkmıştı bazen idrardan geç atilabiliyor iğnenin etkisi
acmznu orkidemm_ pek bi belirti yok sadece cok uykum geliyor normalde gun içinde gelmezdi belkide psikolojik olabilir herseyi ona bağlamakta istemiyorum
Prensesss2016 acmznu bugün 16. Günüm hala adet olmadım ya iğneden dolayı böyle yada psikolojik benimde çok uykum var bugünlerde sabah erkenden de uyanmiyorum yani uykumu tam alıyorum gün içinde akşama kadar yine uyku bastırıyor
Arasmom_ Prensesss2016 benimde idrarda silik çıktı reglime 7 gün var kanda 0.99 çıktı 24’nde kan vermem gerekiyordu erken yaptım Aşılama oldum bende Tüm gündür ağlıyorum
Arasmom_ Prensesss2016 öyle mi dersin İğnenin etkisi bile olsa pozitif çıkardı diye düşünüyorum Aşılamanın oranı düşük ama sorunumuzda yok neden tutmasın diye düşünüyorum Bana dediler 24 mayısta kan ver. Testim silik çıkınca umutlandım. Laboratuvarda bi anormallik vardı aradığımda testiniz ikinci kez cihaza koyuldu dediler umarım yanlıştır veya yükselir Cuma günü tekrar kan vereceğim. Dünden beri o kadar ağladım ki kendimi gereksiz işe yaramaz hissediyorum 😞🥺
Prensesss2016 Arasmom_ stres en büyük engel bence rahat ol sakin kal hayırlısı ne ise o olsun inşallah vakti ve zamanı gelince olacak sen kafana çok takma bak benim iğnenin 17. Günü hala adet olmadım 2 gün önce idrar testi negatif ti 12. Gün kan verdim oda negatifti