DuyguOzlem Kızlar 23.haftadayim cinsiyetimiz erkek 39 kiloyla hamile kaldım ve şuan 48 kiloyum henüz çatlak oluşmadı şükürler olsun ki, acaba önümüzde ki haftalarda oluşur mu. Bilgisi olan var mıdır??
B_u_s_ra DuyguOzlem 32 haftalığız şuan kremler falan kullandım ama harita gibiyim birde ben 2kilo aldığım halde öyleyim
ttazeannee DuyguOzlem 34e kadar sıfır çatlaktım hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hep yağladım karnımı sonra birden ne olduysa oldu ve çatladım son haftalarda bebekler hızlı kilo alıyor karnın aniden büyüyor ve çatlıyorsun yani bu biraz genetikle de alakalı hamile iken çatlamayıp doğumdan sonra çatlayan bile var dediğim gibi genetik ve şans
Papatyamm63 DuyguOzlem zatne son aylarda çatlıyor. Bende yin de önlemini al ben çok pişmanım keşke yapsaydım.
DuyguOzlem gamzeturkmen01 görümcemde krem yağ vs kullandıktan sonra çatlak oluştu. Bence bi faydası yok kremlerin ben öyle düşünüyorum yani o yüzden hiç kullanmadım ama önümüzdeki haftalarda oluşur mu tedirginim acikcasi
Neferut DuyguOzlem canım bence alakası yok yanlış anlama kesinlikle krem falan kullan çatlağı büyük derecede önlüyor annem iki doğum yapmış kadın o zamanki şartlarda bile zeytinyağı sürmüş hamileliğin başından beri hiç çatlağı yok
gamzeturkmen01 DuyguOzlem genetik faktör de etkili tabi ki ama bölgenin nemli kalmasını sağlıyor kremler. En azından daha az çatlamasını sağlayabiliriz.
Zseda DuyguOzlem 😀😀 faydası yok diyemeyiz. Faydası tabii ki va vücuttan vücuda degisiyor tabi benim yatkınlığı vardi catlamaya ama kullandığım ürünle çatlamadim hiç. Sizde kilo almışsınız biraz yani kullanmaya baslayabilirsiniz almaya devam ettikce vücut esneyecek catlayabilirsiniz
asiyefatsaozdemir Bende şuan 29 haftalık hamileyim ve karnım harita gibi oldu, üstelik yağ krem kullanmama rağmen. Genetik bir durum annemde aynıymış. Yapacak yok bebeğimden önemli değil, onun için üzülemem. :)
Nur8948 asiyefatsaozdemir kesinlikle katılıyorum çatlarsa çatlasın bebişlerimizin canı sağolsun neticede sağlık problemi oluşturmuyor sadece görsel. Takılmayın böyle şeylere sadece bebişlerinize odaklanın kızlar 🥰💐 ben göbeği açık giyinen biri de değilim açıkcası belki ondan da rahatım ve eşim zerre takılmaz böyle şeylere , 35haftadayım çatlamam da yok yağ sürüyorum hergün ama çatlak olmamasından ziyade kaşınmamak için benmmki 🙈 yoksa çatlak çutlak umrumda değil doğurayım sağ sağlim acısız geçsin başka birşey istemiyorum 🥺
DuyguOzlem Nur8948 herşeyden önemlisi bebeğim sağlıklı gelsin inşallah. Ben açık giyindigim için çatlak oluşsun istemiyorum görüntü açısından ama oluşursa da üzülmem tabi ki yapcak bişey yok 😊
SrpYlmz DuyguOzlem belli olmaz son aylarda olabilir Bio-Oil yağı kullanıyorum ben göbeğime basenlere hatta normalde tüm vücuda kullanabiliyorsun o yağı