Anneolacammmm Arkadaşlar 6 haftalık gebeyim bugün çok sancım oldu acile gittim doktor kese var bebek henüz yok dedi küçük olduğu için gözükmüyor olabilir daha önce başınıza gelen var mı çok korkuyorum 😞
Aysebkr1258 Anneolacammmm daha bebeğin oluşması için erken bende 6 haftalık hamileyken gözükmedi 7. Haftamda gördüm
Emnklc Anneolacammmm bnmde canım öyleydi 8.haftamda görüldü sıkıntı yapma Allah'ın izniyle bişey olmaz
Bussell Anneolacammmm canım ben 7. Haftamda gittim benimde kese var ama bebek daha gözükmüyordu 9. Haftada hem bebeğimi gördüm hem kalp atışını dinledim
CansuDemir Anneolacammmm İnternette her yazan doğru değil ki ortalama haftalar onlar Ben 7+3 de duydum kalp atışını. Arkadaşım 8+4 de duydu kalp atışını. İkimiz de vajinal ultrasonla her hafta kontrol olmuştuk hemde.
Haticeonur Ağrı seviyeniz çok mu fazlaydı karnınız yirtilacak gibi ağrıdı mi bide makatinizda aşırı ağrı oldu mu
Hemamplera Anneolacammmm canım ben 5 hafta 4 günlükken gittim kese göründü kalp atışı için erken dedi doktorum 10 gün sonra tekrar çağırdı 7. Haftada duymuştuk biz de endişelenme kişiden kişiye değişiyor
ipktos Anneolacammmm Bende 8. Haftada görüldü ve kalp atışı duyuldu 6. Haftada sadece kese görülmüştü
Gizem_miros Anneolacammmm 6+3 de gördüm bebeğimi canım genelde bu çıvarlarda gözüküyor bebek ama geç dollenme olabilir ben normalde 7+6 günlüğüm. AMa gece dollenme olduğu için 7 haftaligim