BirAskMasali1323 _Rojbin_ Bizde ; Defne Lina 🌺 düşünüyoruz ama başka fikir olarak Duru Lina İpek Lina Gökçe Lina Eflin Lina Ada Lina Efsa Lina Aden Lina bu liste uzar gider Lina birçok isime uyum sagliyo yani fikir olsun sizede saydıklarım 🥰
_Rojbin_ iremd-1798 oğlumda birlikte baktık bunda sekiz aydır bakiyo begendiremedik bı turlu her gün ayrı bı listeyle geliyo 😅
iremd-1798 _Rojbin_ ahahha isim seçmek çok zor çok bende çok zorlandım en son kızımın istediği ismi koydum 🥰
_Rojbin_ Aslanmom1 kararsızligima tercüman oldun kedicik gelecek bizede malesef ismi Lina da kaldı inatçı kocamla anlaşamadık Lina diyip duruyo heveslenmis diye o kdr kabul ettim 😅
_Rojbin_ Teşekkür ederim hepinize fikirleriniz için Rabbim hepinize sağlıklı bebisler kolay doğumlar nasip etsin ❤️
Mervee96 _Rojbin_ bende aynı hiç bi isim icime sinmiyor çok kararsızım sizin vaktiniz az kalmış var mı aklınızda bikac isim Lina nın yanına 🥰
_Rojbin_ Mervee96 Lina Eva Ada Lina Lina Eflin Lina Devin Lina Afra Hüma Lina Fikir olabilir istiyenele 🥰
_Rojbin_ Mervee96 Gülsüm Amine Ahsen Buğlem Ravza Açelya Belinay Reyyan Sevde Sena Nevra Rana Yağmur Rüya Beste Eslem Efnan Bunlar benim listem kısmet olmadı bakmak isteyenlere fikir olsun