EmirAsafMomm Kızlar bebeğim 1 haftada önden gidiyor maşallah zaten çok zayıfım kilo almadım pek çarşamba günü doğumumu başlattırmayı düşünüyorum çünkü olurda kilodan dolayı doğamazsam Asla sezeryan olmayı istemiyorum benim gibi olupta doğumunu başlattırıp doğan oldu mu .?
marsuk34 EmirAsafMomm benim de son 9 gün ama kilosu sınıra gelmedikçe 41.haftaya kadar bekleyip öyle başlattıracağız doğumu. Şuan kaç kilo ki? Son haftalarda yeri daraldığı için hızlı kilo almıyormuş bebişler. Mümkünse bekleyin bence çünkü suni sancı alıp açılmanız olmazsa yine sezeryana dönmek zorunda kalırsınız
EmirAsafMomm Betren canım zaten aralıklı sancılarım oluyor bazen dakikada bazen yarım saatte bazende bir saatte bunu suni sancı ile destekliyorlar doğum başlıyo
EmirAsafMomm marsuk34 sizin kaç kg bebeğiniz suni de açılmama imkanı varmı ki bende araa ara sancı da oluyor
Selma2412- marsuk34 bende 40+1 im canım açıklığın var mı senin ben var mı yok mu bilmiyorum NST de düzensiz sancı çıkınca hep doktor alttan bakıp başlatmayalım doğumu kurcalamayalım dedi bugün gittim hasteneye doktorum yoktu nasib olursa çarşamba gideceğim ağrılara dayanabilirsem eğer senin nasıl gidiyor doktorun gün verdi mi
marsuk34 EmirAsafMomm geçen hafta 2900-3100 arası dedi doktor aralık verme sebebi son haftalar olduğu için yanılma olabiliyormuş. Yarın tekrar gideceğim güncel kilosunu öğrenirim. Evet suni sancı sonrası açılması ilerlemeyen ve sezeryana dönen doğumlar da oluyor. O yüzden ben kilosu 4 olmadığı sürece bekleme taraftarıyım. Belki kendi sancım başlar o zamana kadar
marsuk34 EmirAsafMomm çok büyük fark yok. Zaten artık çok hızlı kilo almıyorlarmış yerleri dar olduğu için
EmirAsafMomm saudade_ yaa benim de baktı da pek anlamadığım için soruyorum çatı ayrı açıklık muayenesi ayrı mı oluyor
marsuk34 Selma2412- 37+6 da çatı muayenesi yaptı açıklığım yoktu henüz. Yarın tekrar gideceğim 38+6 oluyor bakalım. 40-3 veya 40+3 o aralıkta doğum gerçekleşir dedi ancak normal doğum olacağı için kesin bir tarih yok. Bekliyoruz bakalım. Açıklık için squat pilates topu ve merdiven inip çıkma önerdi. Bunları yapıyor musun?
Selma2412- marsuk34 yürüyüş ve pilates topu üzerinde kalça hareketleri yapıyorum squat yapmadım hiç alt kemiklerim çok şiddetli ağrıyor canım çok kıpırdayamıyorum 🥺 bana da 2 hafta önce gelir bebek durmaz dedi ultrasonda ama 40 olduk gelmiyo ağrılarım çok şiddetli ama NST de yetersiz çıkıyor karnım sürekli kasılıyor ağrılarım da çoğaldı çok ama sabit ağrılar yani hep var
Ahrez EmirAsafMomm Merhaba, ikisi de ayni muayene. 36+1 de kontrol etti doktor 1 cm acikligim vardi uzerinden 1 hafta gecti henuz bir gelisme yok. Carsamba gidecegim tekrar bakalim.