Fyzyzn cok tesekkur ederm🙏 ya benim tomografi daha yakindi rahme ama bu zamana kadar skinti cikmadiysa hic bir sey olmaz merak etmeyin, benim gittigim doktor normalde pek konusam biri degil ama o gun aldirmak icin gittigimde butun riskleriyle beraber gun gun hesap etti ve diger tuk gebelerle riskin ayni dedi hastasi olmadigim halde, sonra biz surece beni bu duruma ikna eden doktorla devam ettik her gebelikte karsilasilan riskler oldu ara ara cok sukur bir skinti olmadi, cinsiyeti belli mi minigin🩷 kiz cocuklari daha dayanikli oluyo diyolar, saglikla sihhatle kucaginiza alin insaallah icinizi ferah tutun, ne yasadiysaniz aynisini ve daha fazlasini yasadim cunku covidten karantinadayken gebe oldugumu ogrwnmistim hem covid ilaclari hem diger ilaclar igneler bir suru sey vardi ve o zamanlar gebeligin ilk 3 ayinda benden baska covid geciren bir kisi tek vardi, o da devam etti bende. Bizimki hem covid hem de tomografiden dolayi riskliydi. Sadece bir perinatilog ilerisi icin can skici seyler soylemisti ama allahin izniyle hic bir sey olmayacak insaallah. Hic bunlari dusunmeyin bence bebek guclu devam ediyor yoluna, her seyi hissediyolar stressiz sakin bir gebelik gecirin tadini cikarin