Babymom07 3_oglan_annesi hadi ya onu bilmiyordum inşallah öyle bir şeyler yaşamayız gerçekten bilerek yapıyorlarsa büyük günah işliyorlar yazık
3_oglan_annesi Babymom07 malisef öle cnm o yüzden dikkatli ol aksi bı durum olmadkca izin vermeyin bebeğinizle ayrılmaya
Selma2412- uzman_1annemy haklısın canım endişe etmek de bir de yoğun bakıma alınıp saçma sapan gereksiz ilaç da kullanabilirler bebeğe hiç gerek yokken. Ayrı kalmak ayrı kullanmaması gereken bir ilacı bebeğe vermeleri ayrı canım yani para için yoğun bakıma alınıyorsa ilaç için de aynı ticaret olabilir çok güzel araştır içine sinsin endişe etmek de çok haklısın
1prensesannesi__ uzman_1annemy bildigim kadari ile oyle durumda aileden ekstra ücret alınmıyor ucreti devletten aliyolar yani bizi degil devletten para almak icin gereksiz yogun bakima sokuyolar ama annelerin psikolojisi icin bu cok üzücü bi durum
Busragokhan0911 uzman_1annemy üzülerek söylüyorum ama devletteki çok doktor da bu yüzden gözaltına alındı. Çünkü burada yenidoğanda yer yok diyip özellerle anlaşmışlar. Kendileri de para almışlar. Yani eğer bebeğiniz yoğunbakıma girerse ki inşallah yaşamazsınız. Bunu takip edeceksiniz. Epikrizini isteyip başka hastane başka doktordan da destek alacaksınız
Cansuu34 Babymom07 bizden almıyorlar ama devletten alıyorlar bu doktorlarda zaten devletten alarak vurgun yapmışlar
Azra8Engin uzman_1annemy yenidogan kuvezden ücret talep edemezler. Ancak konsültasyon istenir de konsültasyon hekimin yapacağı tetkikleri bazı hastaneler ücret isteyebiliyor. Atıyorum bebeğin kardiyolojik bir rahatsızlığı var kuveze girdi ve kardiyoloji doktoru EKG istedi. Bazı hastaneler EKG ücreti talep edebiliyormus ama kuvezden kesinlikle hicbir ücret talep edemezler
uzman_1annemy Azra8Engin Yok hayır galiba ben anlatamadım vallahi yani parasını da değilim evladımın ihtiyacı varsa parayı gözüm zaten görmez Ama hiçbir sebep yokken bir sürü bebeği küveze ve yoğun bakıma göndermişler anneden kopartmışlar ve gereksiz ilaçlar verilmiş bu süreçte bildiğiniz devlet 8000 TL ödüyor diye gecesine özeller ile devlette çalışan doktorlar ve hemşireler arasında böyle bir anlaşma yapılmış ve vurgun yapılmış yani bu netleşmiş bir suç yalan bir haber de değil benim korkum sadece bu yoksa bebeğimin ihtiyacı varsa en iyi şekilde bakılsın en güzeli yapılsın varsın parası da benden alınsın
tugcesakzci uzman_1annemy yenidoğan ilk 28 gün ücretsiz tedavi edilir. Para ödemezsiniz, eğer öderseniz şikayet halinde paranız size geri ödenir.
uzman_1annemy tugcesakzci galiba siz anlamadınız beni benim korkum sebepsiz yere sırf devlet 8000 TL ücret ödüyor gecesine diye anlaşmalı bir şekilde çocuğu yoğun bakıma alıyorlar haber bu şekilde ve açığa alınan bir sürü hemşire doktor var bu konu netleşti yani gerçekten yapılmış bir durum çocuğun hiçbir sıkıntısı yok ama çocuk küveze ya da yoğun bakıma alınmış bir sürü çocuk ve bunu özel hastaneler devlette çalışan doktorlarla hemşirelerle anlaşarak yapmış benim korktuğum nokta o
uzman_1annemy Sedau Canım zaten gereken neyse o yapılsın tabiki o an gerekli ise tabiki alınacak çocuk yoğun bakıma ama devlet Yeni doğan bebeklerin yoğun bakım küvez masrafları için gecelik 8.000 TL ödeme yapıyor ve bu sebepten özellerle hastaneler anlaşmalı bir şekilde hiçbir sıkıntısı olmayan çocukları yoğun bakıma sevk edip anlaşarak o parayı alıyorlar yani haber bu şekilde anlatabiliyor muyum yoksa zaten çocuğumuz da bir sıkıntı varsa tabii ki de ne gerekiyorsa o yapılsın ama bir sebep yokken bir sürü çocuk yoğun bakıma alınmış bebek ve de bu ortaya çıkmış yani çam sakura’daki hemşire ve doktorların içinde bile anlaşmalı olanlar varmış diğer hastaneleri pek araştırmadım ama yani Tekirdağ ve İstanbul’da bir sürü özel hastanenin devlette adam ayarlayıp birlikte işbirliği içerisinde bunu yaptığını ve bir sürü doktorun hemşirenin açığa alındığını öğrendik haberlerde beni korkutan kısım bu
Sedau uzman_1annemy ayy allahım korusun bizi kötü insanlardan gerçekten nasıl bir dönemde yaşıyoruz artık pes yaa
tugcesakzci uzman_1annemy yapamazlar canım yasak. Devlet hastanesine naklini istersen bişeyi yok diye apar topar çıkarırlar hemen. Eski çalıştığım hastanede yapmaya çalıştılar ve yüklü miktarda ceza ödediler hasta şikayetçi oldu. Yaparlarsa kendileri zarar görür. Yapandaki iyi cesaret yani.
Azra8Engin uzman_1annemy doktoruna güveniyorsan böyle birsey yaşayacağını düşünmüyorum. Evet doğru bazı özel hastaneler işi ticarete dökmüş. Ödeme alabilmek için herseyi yapıyorlar. Ama doktorun vicdanlı iyiyse gözünü kapat ve güven. Devlette ki doktorlar mecbur olduğumuzu düşünüp insan yerine koymuyorlar ki çoğu doktor asistan stajyer zaten.
yeschef-13 uzman_1annemy özel hastane diye sınıflandırdığınız hangi özeller ama ? ben acıbademe gidiyorum bebek dostu bir hastane mesela medicana,memorial,amerikan,koç,liv büyük bilindik kurumsal markası olan özel hastaneler var özelcik olanlar var
Buseirgit uzman_1annemy özel hastanede 2 kere doğum yaptım çok şükür ikiside girmedi yoğun bakıma. 3. Doğumumu yine aynı özelde yapıcam inşallah