cansureis kızlar merhaba cuma günü beta verdim sabah 11de 4.3 çıkmış sonucum bugün erken test yptım çıktı ama çokta koyu değil normal mi bu kaç kaç artması lazım salı günü kan vericem
sorybaby cansureis neden öncesinde test yapiyorsunuz ki bu şekilde sadece kendinizi yipratiyorsunuz ne kadar geç ogrenirseniz gerçekten o kadar iyi ♥️
Bendis cansureis Benim 4 5 gün kala 7 çıkmıştı beta. 2 güne 1 kan verip artışına baktırman gerekiyor. 4.3 çıktıysa pozitiftir zaten 5 e yakın🥰
Sevvalll42 cansureis ben adetten 1 gün önce 11 ile öğrendim sizinkide yükselcek gibi duruyo adetniz gecikince verin birde
cansureis Yeldabanu anladım canım Benim adet döngümde kısa belki adetten 2 gün öcne öyle çıkması normaldir.
Gulsenn-0 Benimde reglime 6 gün var testte coook silik çıkmıştı öğlen kan verdim 1.17 çıkmış. Yükselir mi sizce çok erken davranışım değil mi
Cansu777 Gulsenn-0 beta da çıkmadıysa idrarda çıkması olası 1.17 gebelik oluşmuyor diye biliyorum ama
Gozdee01 Gulsenn-0 evet canım 4.49 du öğrendiğimde sonradan 2 kat arttı hep kalp atışını falan duymuştuk güzel gidiyordu herşey oğlum oldu 27 haftalık erken doğum yaptım suyum geldi oğlumu kaybettim 4 gün yaşadı doktor ihmali yüzünden oğlumu kaybettim
Gulsenn-0 Cansu777 test yanıltmışta olabilir. Yani çok ümitli değilim varsa dikkat edeyim diye kan vermiştim
cansureis sorybaby bir senedir bekliyordum yarın tüp bebek için randevum vardı hatta birden içime doğdu test yap dedim pozitif çıktı sonrada hastaneyi aradım tekrar tahlil yapılcak yarın muhtemelen pozitif adette olmadım henüz çok bekliyordum erken merken farketmezdi yani🥹🥰
Gulsenn-0 Cansu777 evet psikolojik oluyir her şey. Günüm geçerse tekrsr edicem testi artık beklemekten başka çarem yok 😀🫠