mucizebebek_ Kızlar yakın zamanda İstanbul içi detaylı yaptırıp memnun olduğunuz bi yer var mı ? Ücretini de yazarsanız sevinirim
Babymom07 mucizebebek_ ben birçok yerden fiyat aldım 2.000 civarı dediler o ara şehir dışına çıkacaktım Antalya’da yaptırdım 1.200e hastaneleri ara fiyat sor tek tek ben öyle yapmıştım zaten 20 25 dk anca sürüyor ve erken almaya çalış sıra zor bulunuyor 🙃
mom-2024 mucizebebek_ Kağıthane Fehmi Yazıcıoğlu. Çok memnun kaldım çok ilgili bir doktor. 3000 tl idi nisan sonunda gittim 300 tl DVD CD ve fotoğraf için ayrıca verdim.
mucizebebek_ Babymom07 geçen sene oğlumda özel bi klinikte yaptırmıştım 1saat falan sürmüştü fakat kapatmışlar orayıı hastanelere sorarım ama dediğiniz gibi sıra olayı zorr 😏
Babymom07 mucizebebek_ benimki çok uzun sürmemişti demek ki değişiyor İstanbul’da hangi yakadasınız ben Anadolu
boraninannesi_ Bugün perinatolog prof murat yaylaya gidicem nişantaşında, 5000 tl ücreti. Daha önce baska bir konu icin gitmistim cok memnun kalmıstım, kendi hastanemdeki dr da perinatolog olmadıgı icin ona yaptırmadım